MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 24, 2011

bekpes @ mcd

adeh mcm mana plak bole tertinggal gambo ni hehe...terpaksa la jadi entry lain...dah tak ikut susunan dah entry aku ni ha..ni cite sebelum gerak photoshoot la ni..singgah kt mekdi sebelum sampai taman tu...aku rasa bole kira je kot bape kali aku bekpes mcd ni, aku ni mmg suke makan mcd, tapi kalu bfast tu agak xbape gemor la makan fast food melainkan mcm ni ha xde pilihan, aku suke makan capati lagi dari makan fast food ni

tapi kalau makaan utk bekpes kat mcd ni yg paling2 jadi kechitaan hati aku dia nye hotcake, pes time bli time weken kan..baru tau rege dia RM8.00++ kalau weekday RM4.50++ je..tak cukup 2 ketol aku makan..rasa mcm nak bli lagi je haha..burok lantak btol.

masa makan tingat kat damia..heee apa kan daya xbole bawa damia..bahya wei nk amek2 gmbo tepi tasik mau dia tejun ke hapa bukan leh caya sangat damia tu..

muka ngantuk kan?malam tu tido lewat lepak ngan BFF seme kt umah deah
 deah nye
 lempeng aku hee
 aku sebenarnya xmnm kopi..tetiba lak nk mnm kopi sedap rupanya kopi mcd ni buh krimer banyak2 power woo


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 ribu orang memberikan idea bernas:

Fadzillah Kamarudin said... [Reply to comment]

kopi dia piau betui...
kena buh 7 creamer 5 gula baru ok...
lagi suka hashbrown...
hotcake tak penah try...
nak kena try gak ni...

Gieyana said... [Reply to comment]

daku suka McD gak..cuma bfast nie mcm kureng sket kt sini..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

hoi2..ape ni buh gamba aku yg gems ni,..

mama rifQy said... [Reply to comment]

kite mmg sgt jarang gile singgah mCD!!! melainkan ade prosperity burger kang!!!

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

kite plak klu bekpes mcd suka amik yg big breakfast tu..konon cam berbaloilah..agagagaga..nway nana, suka tgk fotoshoot korang utk contest safi tu..cantek2 picnye..untung dpt bff yg sporting2 belaka..=D

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me pun tak minum kopi ;)

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

lagi suker ngan burger king tapi kalau mcD suka ngan burger double cheese

watyz said... [Reply to comment]

kalo breakfast kat mekdi x minum kopi tu pon... :)

Nana said... [Reply to comment]

@Fadzillah Kamarudin

btol2 kopi dia kena buh 7 creamer baru tak pahit sgt tp mmg kaww la.
hotcake dia sedap gilerr

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
hehe sama la
ni pon sebab xde kedai makan situ

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
hahaha redho je la

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
adeh prosperity peberet poreber tu

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
heheh tq lily..
tu la seb baik la ada geng yg sporting seme
plg penting seme kaki pose hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
heheh tp sedap plak kopi mcd ni

Nana said... [Reply to comment]

@wan nurul hezrina
terbalik la kita
xbape minat bege king

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
sama la..
aku bese amek teh tau
ritu aku tuko amek kopi

tiefazatie said... [Reply to comment]

lama dh xbekpes mcd nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...