MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 4, 2011

bercanda di tepian pantai

bila memasing dah check in mandi2 seme..kitaorang turun amek gambo kat tepi pantai, lengang je time ni xde orang pon..so senang la nak posing2 sebab orang tak ramai..damia mula2 main kat gigi2 air je..sekali abes basah lencun baju nye..tak sempat nak tuko baju mandi cekci dia dah g main air..

deah tukang amek gambo..mcm bese jadi gambo2nye mmg kurang la dalam album cherating..hehe..kemain beria2 bawa tripod la konon..sekali nak wat self-timer tak reti..apa da..kamera dah 2,3 minggu tapi xbelajar2 lagi..sudahnye kak maria call adik dia tanya mcm mana nak wat self-timer hehe..dapat la juga kami seme masuk dalam gambo..tapi damia plak yg xde masa seme2 amek gambo..dia sebok main kat tepi laut tu..

air laut cherating ni bersih la..tapi tak ramai yang mandi, ombak pon xde la kuat mana...tapi air dia lagi bersih dari PD aku nengok, aku ni mmg xde nafsu la nak mandi laut..malas la..klw mandi kolam suke juga aku..malas nanti rambut keras kejong xsuke pedih mata klw mandi laut...tp klw keadaan laut dia mcm kat pulau manukan tu geram juga aku nak terjun


dulu2 cita nk jadi model tp sebab tak cukup tinggi kan..jadi model dalam blog sendiri dah la hehee






Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

20 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

wah..nanna..bercandadi pantai..eh..kite suke tau mandi laut..mai ar terengganu...best mandi pantaii..hehehhehee..g pulau yang bersih!!!!

mama tisya said... [Reply to comment]

bab lompat tu mesti ada kn...posing gaya model tu mmg ada gaya gk

mummy_ayu said... [Reply to comment]

semua pic Nana sekarang nie..cun...
nie yg mcm nak jugak nie DSLR..tapi..nanti la...

nurayunni said... [Reply to comment]

cuti2 malaysia!

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

gambo lompat tuh mmg sentiasa ader erk...
dah trademark nana kan??? hehehe...

amiey lee said... [Reply to comment]

tang lompat tu tak tahan tinggi tull..heee

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

lompat dah jadi trandmark gitu tau

SyaNa said... [Reply to comment]

best tgk korg lompat tinggi
aku semput
hahaa

nana sorg lg tu lg le..mcm melayang2 jek dia lompat..org kurus kan..haaha

Cik Bambam said... [Reply to comment]

makin cantik gambor..ni yg jeles nak DSLR gak nie..hehehe

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ni mesti ko gi belah sebelum kat resort tu ker?
belah situ air mmg cetek2 sikti kot?
klu kat impaiana cherating aku gi,air mmg biru..
huuhh..
puas ati la dpt mandi pantai bersih.

GoJeS said... [Reply to comment]

wawee..best2!windu la plak nk g cherating lagi...

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
nak g ganu nanti
tp nak g pulau dia
tingin nak g perhentian ke redang ke

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
haha lompat tu wajib nye aksi kekee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe
ala klw pkai kamera biasa pun cun juga
kalau pandai snap2 kan

Nana said... [Reply to comment]

@nurayunni
2d1n je..saje nak relax2

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hahaha
tu la dia
tradermark hehehe

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..ebstnya sis..=)..byk gle gambar!

Gieyana said... [Reply to comment]

suka pic lompat tue..perghhh..lama giler x melompat! kekekeke

Nana said... [Reply to comment]

ifa-hehe ni pon letak 10 je klw ikutkan beratus2 gmbr tp pantai ni

Nana said... [Reply to comment]

gie-heheh susah gile wei nak dapat seme lompat letih wat aksi ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...