MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 7, 2011

berjinak2 dengan magazine :)

last week mz ada sms suh bli magazine harmoni ada contest khas utk anak2 pompuan je...mula2 tu aku ingat kena anto gambar ke kan..kalau jenis2 anta gambar ketgori anak2 comei ni memang aku tak hantar lah kan..bukan lah sebab damia tak comei hahaha..(sian damia) xde damia tetap comei di mata aku..cuma aku rasa lebih ramai kanak2 yang lebih layak untuk join contest2 baby2 comei ni..heee...rupanya dalam magazine harmoni tu dia kena jawab soklan je xde slogan2 tu saje..10 pembaca bertuah akan menang sesi photoshoot bernilai RM299..saje la try kan..mana tau ada luck..laipun mz selalu sangat suh bli magazine ni..try join contest2 dalam magazine plak..hee..tq mz..sebab mz la saya start membeli magazine ni...mz sumber ispirasi tau..

masa kat kedai magazine tu ternampak plak magazine cosmopolitan, belek2 dalam dia wah ada 6 jenis contest tau...ok la..rembat..lagipun ni la antara magazine yg mz suggest suh beli wat permulaan ni..ada banyak lg magazine yg banyak contest2 dalam nye antaranya eh!, intrend, malaysian women weekly & lain2...ok la..kita cuba je..ada rezeki ada lah kan...

sesamping dapat bahan bacaan di kala ketika bosan kot2 kalau ada rezeki mana tau menang ke..heee...tetiba plak malam2 skang sebelum tido masa aku diisi dengan membaca magazine..hehe..dah lama dah aku xbaca2 magazine sebelum tido ni..bagus gak..atleast dapat gak sesuatu ilmu sebelum tido tu

baru 2 je..ni pon sebab dia tak balut ngan plastik bole la belek2 dalam dia dlu yg lain seme kena balut..xleh belek2

dalam magazine cosmopolitan ada 6 jenis contest 
 yang ni plak contest yg ada dalam magazine harmoni
borang2 contest ni dah selamat pon aku pos semalam, sebelum masuk dalam peti surat baca bismillah dulu...harap2 ada rezeki ahahah...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

patut la selalu ada rezeki menang sbb nana rajin join..

Mudah2an rezeki lagi ngan contest tu yeh!.. :)

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

bagus tu weii...mana tau kemenangan tu milik ko jugak...hehehe, ko kan the lucky one...tak salah mencuba

ieda said... [Reply to comment]

manalah tahu ada rezeki kan dik .. cuba2 :)

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

kite pun tgh jinak2 nak beli majalah balik, haha!

tapi nk masuk contest tk dtg seru lagi, huhu!

nak kene beli sampul surat n setem byk2 dulu la, hehe ;)

~ana~ said... [Reply to comment]

moga murah rezeki nana nnti..:)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

insyallah..sue pun ngah berjinak-jinak jugak ni...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

amiin...moga2 murah rezeki nana :) cosmo tu biasanya kalau tak pernah join, senang nak menang...harap2 nana menang byk2 :) harmoni tu me pun tak pernah menang so far--dulu2 pernah few time join few contests dlm harmoni...me rasa ramai kot pembaca harmoni tu :p tapi kalau ada rezeki mesti dpt punya..insya Allah

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Gud luck nana.. Mcm ina mmg langgan Mingguan Wanita dgn Solusi.. Dulu masa nak kawin amik Pengantin.. Masa ngandung PA&MA.. hik3!!!

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

gluck beb :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah banyak tu..good luck tuk semua!!!

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaaa rajin n gigih ko yek..bgsla..moga2 ade rezeki..setiap usaha pasti ade kejayaan..ecewah:p good luck wei..

semperit tu sedap wei..dh separuh balang kami kerjakan tadi..hikssss

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

good luck nana...ayu kalau aa masa, nak sangat join contest2 dalam magazine...tapi apakan daya...hehe..masa tak mengizinkan..tapi lagi suka contest2 yang realiti macam catwalk tu...ngeh ngeh ngeh

notti netti said... [Reply to comment]

ko ni rajin la nana.

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..dasat2..hee..

mama rifQy said... [Reply to comment]

kite pon!!!! tapi tak pos lagik..siap letak dalam sampul dahh!!

Cute MuM said... [Reply to comment]

gud luck nana..
betul kata mz..
kat cosmo mungkin ada chance tinggi..
sebab uyun 1st time hantar pon menang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...