MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 31, 2011

blanje BFF tengok cite sector 7

ceh belanje lah sangatt...belanja tap xkuar duit sesen pon haha...aku guna tiket wayang yang menang contest tu, dah tukar 6 keping belen ada lagi 8 keping mak aii...muntah ijo ko ngadap wayang je...tapi xpe..yang penting free kan?aku xjadi muntah hahaha...

oleh sebab tiket yang aku dapat ni under RAM entertainment, jadi tak seme movie yang bole tengok, wat masa ni sector 7 je yg bole tengok, layan je la..korea pon korea lah....kali ni amek tiket kul 7.30, nak balik cepat2 sebab??nak vote contest safi hahaha...kritikal...kritikal skang ni wat apa pon tak senang asik fikir pasla vote je.
 6 keping tiket pree
 si nana ayu2an nengok wayang pakai baju kurung hehe..kawan tu balik keje tros datang wangsa walk, tu la lenkali bawa baju spare dalam kete tu
 sape nak tiket wayang jom join group bff heheh...
 ok dah abes wayang..sejuk gilerzzz maybe orang tak ramai aritu naik beku aku


ok nak cite sket pasal sector 7, ok la cite ni pes time tengok cite korea yang lain dari lain..bese cite korea ni agak stereotype, kali ni lain skit, mengisahkan beberapa orang yg keje kat tempat minyak yang terletak di tengah lautan.pastu tempat keje diorang tu diserang raksasa.

sorang, sorang mati kena makan ngan raksasa, last2nye hero dalam cite ni pelakon pompuan dia yg satu2 nye pekerja pompuan atas pelantar tu, dia sorang je yang hidup kalahkan raksasa tu sampai mati, mmg banyak juga aksi2 heroin tu esp time bawa motor nampak mcm tak real.banyak juga part saspen2 & tekejut mcm nak terkucil, tapi ok la..tiket free lagi pun xyah nak komplen2 hahah...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

akak ja lum like safi tu yer. tkpe, nati akak like yer.

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

hehe gigih bersafi tu ;)

Cik Bambam said... [Reply to comment]

heheheh.. kot ada tix lebih.. passing2 cni lak.. kekek...eh kak nana dah bg lom no akaun?

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

pergghhh bestnyooo dpt 8 tiket free..meme x jadi mutoh hihihihi

notti netti said... [Reply to comment]

raksaksa beso or raksaksa kecik? aku kalo cerita cenggini, aku memang suker.

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

cik bambam tu na..bg die tuk arini punye..cian die..aritu die bg kite..

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..best la sis nie..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...