MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 28, 2011

damia dapat hadiah

lepas abes makan sementara tunggu wayang start ktorg jenjalan la kt OU tu..sekali deah ternampak sweter damia, mmg aku ckp ngan deah nak carik sweter damia sehelai, bulan depan nk g oliday tmpt sejuk, damia lak sweter lama dah kecik, kang beku plak budak kecik tu..(ceh ober tau mcm nk g oliday obesea jek haha)

deah cakap lawa la na..kaler pink lagi(aah...mmg lawa nengok juga rege nye pon lawa juga hehe) deah ckp xpela..aku bayar 1/2 ko bayar 1/2, serius wei klw aku mmg tak bli la baju damia mahai2 gini..makaseh la deah kasi damia mrasa pakai sweter mahai keke..ni pon rege lepas less 50% before less kali la ngan 2, normal price RM139.90 SUMPAH aku xbeli hehe....(aku kasi boldkan sumpah tu sebab aku betol2 bersumpah hahaha..)

aku ni mmg jenis xbli baju anak mahai2 la..kecuali kalau raya, ok la setahun skali bli mahai skit..kalau tak bese2 baju damia tu seme kt jj je la..datangnye. bukan apa diorang ni cepat membesar kang pakai baru 2,3 kali dah xmuat bg aku cam membazir je nk bli mahai2..lain la klw orang banyak duit kan?duit aku ni xbape nak banyak...lagipun aku kan pengguna berhemah hahah...

homegrown xpenah plak aku dgr brand ni, ke sebab aku ni buta brand tu tak tau hehee..
sila abaikan tikar yg putih2 tu damia nye keje la tu main bedak
kasi pose khas utk deah hehehe
gedik nye mana blajo ntah amek gambo pesen2 ramaja masa kini jelir2 lidah segala haipp
sorry deah arini xde pantun hahah..xde idea eh nak gak ke?ok la 2 kerat je ek
deah mmg baik hati
lenkali beli yang mahai2 lagi 
hahahaa...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

27 ribu orang memberikan idea bernas:

Cik Bambam said... [Reply to comment]

alar sweet kan kak diah~ hehehe

shark said... [Reply to comment]

kawan terbaik ahh ;p

Ya ALya said... [Reply to comment]

bestnyer damia dapat hadiah yer.....

~ana~ said... [Reply to comment]

wow weee...damia dpt sweater mahal..untung damia..:)

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

syok le damia,
cantek sweater tu..

lia said... [Reply to comment]

aigooo....

comeynyer kamu, damia....

rezeki ko nana dapat sahabat baik gitu....

azlin mrs'Hairil said... [Reply to comment]

ade bakat jadi model la dania nie..

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahh untungnya.. :)

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

abis satu kg tau..malu ai..xyah la habaq..bujang2 ni leh la belikan tuk die..sok2 aku da ade anak..cm ko gak jdnye.. :P

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

Mia..i love u too..so much!!

syanasaid said... [Reply to comment]

aloloo suwitt nye deah
love u gak la
hahahaa lalaaa

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

nampak tebal mesti selesa sesuai ngan harganya=)

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
mmg manis
mcm gula2 kapas hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya
tak yah tgu beday heee

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
hehe klw arap mak dia bli mmg tak dapat la kekekeee

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
hehe deah yg plih tu

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hehe tu la
mana nk cr kwn sama susah & senang zaman skang ni

Nana said... [Reply to comment]

@azlin mrs'Hairil
opss damia bukan dania hehehe
ala..model utk blog mak dia je heheee

Miss Zuera said... [Reply to comment]

bertuah nana dapat sahabat mcam deah.. damia pun bertuah jgk :)

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
rezeki damia

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
hehe menda baik xleh sorok2 bak kat orang tua2 hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
mia ckp :
l love u 2,3,4

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
hahahaha
ko nak apa plak kali ni heheee

Nana said... [Reply to comment]

@wan nurul hezrina
tu la mmg tebal
huhu rege tu
klw kira sorang bayo mmg tak dapek la damia hehee

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

untung damia...
klu akak pon xde maknanya nak beli baju mahai2...
bdk2 cpt beso...
alasan org tak berduit... hahaha

Miza Yusof said... [Reply to comment]

damia comey. bertuah badan :)

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

hok aloh..aku share la korg ngn mak die..kalau beli sengsorang tu len la cite...ekekkeke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...