MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 10, 2011

dinner awal semata2 STANZA CINTA

ari ahad 2mgu lepas amrul ajak kuar makan pas magrib..tapi ngenangkan kalau makan mesti balik lambat lebih dari kul 9 kan..so aku ajak la dinner awal kul 6.30 petang hehe...memula tu dah kuar awal dah..ingt nak g titiwangsa amek2 gmbr sementara mood tengah rajin ni kan..sekali baru kuar umah dah ujan lebat..sudahnye ktorg g ampang point g carik baju damia kat reject shop ( tu tmpt peberet aku klw cari baju damia, kenapa?sebab baju2 budak kt situ nampak mcm orang dewasa, style dia aku suke)

dah abes soping 5,6 helai baju singgah la makan kt tempat peberet aku..amrul dah tak yah tanya nak g makan mana dah..tau je2 sampai depan kedai hehe..dia memang tau aku ni klw jenis suke makan situ..situ je la aku suke makan, bukan nye apa sebab kedai ni makanan dia superrr sedap xpernah pon aku makan rasanya sgt menghampakan..tu psl aku suke makan kat HAWINA SEAFOOD NI.tempat nye btol2 belakang hospital ampang puteri nun.

ni lah dia..semata2 nak kejar kan cite STANZA CINTA episod last minggu lepas..sanggup g dinner awal2 hahaha..amrul geleng kepala je la..aku ckp nak kena blk umah sebelum kul 9 nak tgk stanza cinta arini last episod. ckp pasal stanza cinta sedey kan ending dia..aku time tu ber2 je dalam blk tgk tv ngan damia sekali air mata aku meleleh..aku biar je la malas nak lap sekali damia tanya mama nape tak lap air mata??biar mia lap ngan selimut ye?hahaha..damia la jadi tukang lap air mata aku stiap kali aku nanges kekeke...




 makan besa...kailan ikan masin, sup ekor, telor dadar & siakap 3 rasa
 siakap 3 rasa sgt terbaek tp aritu mcm kurang plak dia nye kuah tu, ikan mesti garing tu yg sedap rangup2
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

37 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

wowwww..bestnyeee nana ikan tuh!!!!!rasa nak masak ikan 3 rasaaaaaa la pulak!!!

lia said... [Reply to comment]

siakap tu.. mmg nmpk terbaek....

azura samsuddin said... [Reply to comment]

gambar pun dah nmpk terbaekkkk lum lg rasa, pestaim dgr restoran tuh ;)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

yum yum..pagi2 tgk foods..lapar tu..
Nana, dah terima dah hadiah yg pass kat Amy tu..ma acih!!!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

besarnyer ikan tu....kasi sikit kat putrajaya ni boleh tak

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

sedapnya siakap tuh...
tiba2 ngidam... hahaha....

akak pon sama nana...
meleleh airmata nangis tgk stanza cinta tuh.... huwaaaa....
siap airel kesat airmata pastuh cium pipi akak bertalu2...
dia ckp, abah wat uumi eh????
hehehe....

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

alaaa eli x folo stanza cinta..kalu rajin, kena tgk kt tonton.com la hihi

lap ngan selimut tu hahah

shark said... [Reply to comment]

siakap is my feveret :)

Ya ALya said... [Reply to comment]

t nak tgk baju damia tu....

Cik Bambam said... [Reply to comment]

sup ekor..nyum3!!! :P

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Uihhhhh menariknya menu dia.. Nyummy2!!!

mama tisya said... [Reply to comment]

tu la kalo ada citer best nk2 episod akhir sure nk tgk kn..kalo plan nk kuar kena percptkn..hehehe...ikan tu mmg menarik

Mama Gee said... [Reply to comment]

perghh ikan tu mcm nk terbang :)
dapnyaaaaaaaaaaa

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahhh layan ek drama tu..

Myra sekali je pehtu terlupa + banyak program lain terus terlupa.. :)

Nazz@Purple said... [Reply to comment]

lame nazz tak kuar mkn2 ngan family cm tu..(T_T)

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

tetiba meleleh ayer liuq den nengok makanan2 tuh=)

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

apsal aku nmpk amrul mcm kurus?!
ke teknik kamera?!
wakakka.

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

tak dan tgk last episod! gi mane tah, huhu!
sedapnye...menyelerakan!

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
heheh sedap mmg kita suka menu ni
masak kt umah xpernah lg wat siakap 3 rasa

Nana said... [Reply to comment]

@lia
ahh mgm terbaekk
aku minta garing

Nana said... [Reply to comment]

@azura samsuddin
owh rasa mmg sedap gile
kedai ni seme masakan dia sedap belaka

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
owh dah dapat ek
ok2
hehee
tu ler
kita sendiri pon xbekpes nengok ikan ni lapo heeee

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
tulang pon blom tentu ada lg sue heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hahahha saama la plak ek
damia tukang lap air mata saya hehee
dia tanya kenapa nanges
eheee

Nana said... [Reply to comment]

@e.l.i.z.@
bezz cite dia sebab ada aron ehheee

Nana said... [Reply to comment]

@shark
sama la kita

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya
baju?kenapa

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
sedap tp kolestrol tinggi hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
mmg seme menu kt sini menarik & sedap tu yg pasti

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
heheh tu la
dah pesan awal2
malam xleh kuar nk tgk stanza cinta heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Gee
garing sampai melengkung hehhee

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
tgk pelakon juga
klw aron mgm layan hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Nazz@Purple
sama la kita
2mgu sekali je dpt cam gini

Nana said... [Reply to comment]

@Nazz@Purple
sama la kita
2mgu sekali je dpt cam gini

Nana said... [Reply to comment]

@wan nurul hezrina
hehehe...lapo jadinye ek

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
haaa ada rahsia nye wei

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
hehe kita mmg tunggu
sanggup tu blk awal
nk tgk cite ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...