MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 28, 2011

dinner :obriens sandwich + SR carrot & cheese cake

sesi menambah lemak bermula lagi..weeee....heheheh ari selasa lepas g one utama nengok wayang pree cite in time (tu nanti aku wat entry lain), tp mcm bese la..sementara nak nunggu wayang start kul 9 g carik dulu port2 terbaik nk tambah lemak heee...memandangkan aku xbape lapau aku pon g bli 2 biji kek SR alah..guna voucher free tu la ngeh2x...abes la aku..kolestrol la..asik melantak kek je kejenye..selagi tak abes bocer SR tu

diah lak ngajak lepak obriens, tmpt makan peberet dia tu, aku xbape gemor sgt sebab sandwich dia xletak sos kan..aku kan tekak org kampung nak makan pedas2 hahaha....tp dah deah yg bayo aku suke je la ngeh2x...seb baik juga xbawa damia..sebab lepas mkn ktorg ronda OU yg seantero dunia tau betapa besarnya soping complex ni..mmg xlrat nk tawaf wei..smpai skang ni aku lom tawaf abes OU tu..besar gile.

masa jalan2 tu kan..deah dengan baik hatinye banje damia sweater mahal, huhu terharu nye rasa...klw aku sendiri mmg xbeli la..sweter rege RM69.90 (tp ktorg share half2)hehe...aku kan suke berbelanje secara berhemah mmg tak bli la kt damia baju mahai2 kecuali ari raya heee..tq deah..jasamu tetap ku kenang ngeh2x..

ni baru pas solat magrib, muke xpakai bedak pon suci murni je asli tu psl muke xbape semenggah haha..deah ckp na! kejap aku nk amek gambo ko nampak kurus owh...vangganye...tipu je tu ilusi namanye pakai bj itam mmg bole sorokkan lemak hehe....
menu pojaan hati deah apa ke namanye ntah sandiwch ni nak sebut tak reti nyembur2 air liur juga la nak sebut nama dia..nama omputih kan..hehe
kwn baik kepada lemak2 dalam badan heheh cheese cake
opss blur skit carrot cake nk bw blk utk damia la konon..skali aku juga yg ngappp
dinner yg lite2 je..lite kata ko?cheese tu wei...kolestrol..kolestrol..

ni gegambo ehsan dari iphong deah.tq deah sudi temankan aku tgk wayang free haih..klw xde deah jawabnye burn la seme tiket2 wyg yg aku menang tu...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

31 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

tak pakai mekap pun dah cun..
kate pakai safi, hehehe

ieda said... [Reply to comment]

lepas nie ajak akak lak ... ekekke :))

syanasaid said... [Reply to comment]

haah kurus
rambut deah cantik ler
heheee agak2 aku puji dia nk banje aku sandwich tak??

syanasaid said... [Reply to comment]

haah kurus
rambut deah cantik ler
heheee agak2 aku puji dia nk banje aku sandwich tak??

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

wah baju nana tuh yg bru belikt times sqquarekn.chantek.hikhik kalu silap ampunn..wah besh damia dpt bju best..sdp kek cheese

watyz said... [Reply to comment]

nmpk sedap je sandwich yg diah makan tu. diah nmpk cantik la (puji mintak dibelanja). hehehe...x ble puji kat blog dia kang dia terlebih vangga. ahaks!!!

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

sonot dpt bff mcm deah erk...
siap beli sweter mahal utk damia...
akak suker tgk nana dan bff nana...
seme spoting moting...

mcm akak skrg nih susah dah nak berjimba dgn bff...
klu kuar pon time lunch hari keje jerlah..
klu hr mggu atau mlm, susahla...
xkan nak heret 3AZ tuh skali kan???
nak bergosip pon payah... hehehe...

KSWSK said... [Reply to comment]

biasakan tiem mkn mana ingat psl lelemak smua tu..pas kenyang br tingatkan...

lia said... [Reply to comment]

alahaiiii...

comeynyer baju & tudung ko nana uits...

Qhaifa Nur said... [Reply to comment]

suka sangat carrot cheese tu..

amiey lee said... [Reply to comment]

heee syokkkk makan freee

zh-ena said... [Reply to comment]

mmg seronok bila semuanya dpt free kan :D

azlin mrs'Hairil said... [Reply to comment]

nana baju kamoo canteqqqqqqqqq :D

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

@syanasaid maceh..xyah puji pn aku leh banje.. :P ko nk hape? hahahaha

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

@watyz da mcm blog aku lak..aku yg reply muahahaha gile kose kan..sedap weyy nak ke..nanti kite p mkn..bile free? aku free slalu.. :P

Cute Mum said... [Reply to comment]

baru nak tegur cantik baju beli kat times square tue.. dah ada yang tegur.. uyun pon suka pakai baju ala2 drees camtue.. tapi sekarang agak tak sesuai.. dania still BF.. kena baju yang sesuai.. dan tertutup sikit kat bahagian tue.. :)
syonya asyik melantak SR..

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

shawl giler cuns....pakailak ngan baju itam...so sweet

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah best gle mkn!!!hehe..

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
eh mana ada pakai safi haha
tak pakai pape pon
malas jaga muke

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hehe bole tp akk kena dok kl la gitu hehee

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
haha ilusi je tu
xkurus pon tipu hehe

Nana said... [Reply to comment]

@wan nurul hezrina
ahh baju murahan bli kt BTS hheheee

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
muahahah siot jek

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
heheh xde lagi kwn sy jumpe mcm deah kak
tu sebab saya bole kwn lama ngan deah
tak berkira masa, tenaga, wang ringgit segalanye nye lah..
skang ni kawan ramai nk kwn ngan kita time kita senang je
kwn sama2 susah susah nak carik

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
haha lumrah alam kan heheee

Nana said... [Reply to comment]

@lia
halamak..
makesehhehheee
sambil senyum2 kamben

Nana said... [Reply to comment]

@Qhaifa Nur
mkn panas2 sedap

Nana said... [Reply to comment]

@Cute Mum
ahh baju bli kt BTS hehe
xpe tunggu dania dah stop bf
baru leh melaram blk

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
hehe tq...

- dieyana - said... [Reply to comment]

rindunya nk mkn kek SR....

GoJeS said... [Reply to comment]

baju baru hitam tu cumey laaa...
klu la sy sekurus anda...geram plak tgk baju tu...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...