MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 13, 2011

dinner @ station kopitiam

hari selasa lepas di mana malam damia tinggalkan, tetapi selepas dia diberikan upah aiskem mekdoning heheh...aku, deah & nana ke tropicana mall, damansara nak nengok wayang yang aku & deah menang tu.time collect tiket kul 7, jadi ada masa 2 jam sebelum tayangan..kami merayau la dalam mall tu carik tempat makan..

kata tempat soping orang kaya..seme tempat makanan standed2 belaka..xjumpe la mekdi, kfc, pizza ni...adeh...perut aku kan tak reti makan mahai2 ni haha..(alasan padahal save bajet kekeke..)  ronda nye ronda nampak la station kopitiam..kat area carefour dalam tu..tersorok kedai ni..ada ke masa kita sampai, ktorg je la 3 ekor customer diorang haha...sian..dah tu tempat tersorok mana orang nak tau

sebelum ni aku penah dah 3,4 kali makan kt station kopitiam, memang tau dah sini makanan dia sedap..deah tu je aku heran..dia yang kaki makan tu baru pes time makan kt situ, pastu dia rasa la pinggan kotrg ni..seme sedap2 katanya..ha..mmg pon..aku klw datang sini paling suka makan dia nye cantonese kuew tiow, sedap.

saya budak baru belaja...setting2 amek gambo xpakai auto nak blajo kan..hehe 

nana vs nana
 sunyi plak xde damia..diorang pon kata xbez kalau damia xde hehe
 air aku & nana..deah jaga badan mnm air suam xyah amek air suam dia hehe...
 ni aku nye cantonese kuew toew
 deah nye fish & chip
 nana nye nasi goreng tom yam


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

26 ribu orang memberikan idea bernas:

AYuNG said... [Reply to comment]

penah makan kuewtiaw tuh..
banyak sgt xlarat nak abis kan..:)

mrs.ecam said... [Reply to comment]

waaa terliur tngk nsi grng tomyam...blk ni nk bli..eh heeeee

GoJeS said... [Reply to comment]

nanaaaa..mcm same jek corak shawl kte, tp wrne jek lain...hhihihih..dh 2 dh same ni;)

watyz said... [Reply to comment]

cantik gambo. makanan sume wat terliur jek.

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

yum yum sedapnya :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue tak penah sampai kopitiam lagi...caya X..sila la caya..kikikik

amiey lee said... [Reply to comment]

aku tk pegi lagi kt tropicana mall nih..dulu masa hubby keje tropicana rajin jugak lalu situ

atty's said... [Reply to comment]

lapar lak tgk nasi goreng tomyam

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

terliur tgk nsi goreng tomyam..terbayang2 kuah tomyam sekali.hihi

Myra Jay said... [Reply to comment]

Sedapnyerrr :)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

cantonese kuetiau mmg sedap...
akak suker...

syanasaid said... [Reply to comment]

tu la tgk korg posing pn xmeriah mcm damia ade
hehee
nampak hambar
*ewahh*

Nana said... [Reply to comment]

@AYuNG
HEHE TAU XPE
mmg banyak
nak makan kena makan time btol2 lapo kan

Nana said... [Reply to comment]

@mrs.ecam
hehehe
caya tak saya xpenah makan nasi goreng tomyam

Nana said... [Reply to comment]

@GoJeS
alamak ye ke hehe
ni bli kt pasar malam au1

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hehehe
sebenarnya yg wat terlior gmbr dia
klw gmbr xlawa xhingin pon kot kan hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
seme sedap :P

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
jehehe yeke
kita lak old town tu yg xpernah masuk
yang ni nampak ok je

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
aku klw saja2 mmg tak g lah
ni baru kali ke2 g sini
xde apa sgt pon

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hehehe
sian akk
saba ye

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hehehe
ada ke nasi goreng tomyam sekali ngan kuah dia?

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay


SEME SEDAP2 MAKANAN DIA

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hehe sama la kita
makan lak ngan cili potong pergh!

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
hahahahah
tu la nye
klw damia ada
gedik lebey skit

mummy_ayu said... [Reply to comment]

kan...rasa lain je takde anak2..sbb dah biasa ngan diaorg...and kalu ayu rasa bersalah..tu yg mcm2 kasi upah kena tinggal tu.. :-)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

akk suka makan kat station kopitiam..makanan boleh tahan bestnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...