MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 27, 2011

duit hasil jual opah's semperit

oleh sebab opah's semperit dah banyak untungnye (ceh mcm untung juta2 haha..) jadi molek sangat la aku membeli sesuatu duit dari hasil jualan opah's semperit..atleast nampak juga apa benda yg aku leh dapat ngan duit jual semperit tu kan..ke sana sini nganto kuih..& akhirnya kasi reward utk diri sendiri setelah penat bekerja..

ikutkan ati aku nak cari beg mcm si nana je 50hengget je sebijik katanya kat sungai wang...tapi bile dah jalan2 kt BTS tu ternampak plak sembonia wat sale..terjebak aku...xpenah pon aku bli beg lebih dari RM50 ehehe caya x?beg aku bese murahan nye je..bli kt uptown, & kebetulan plak design dia menarik sebab tu lah aku beli, aku ni kan jenis susah nak berkenan dengan handbag payah nak dapat yg btol2 patern yg aku suke, tali xmo panjang sgt, beg xmo besar sangat.

masa menggeledah beg2 yg ada dalam kedai tu terjumpa la 1 beg yg berkenan di hati ada less 50%, sayang xde kaler itam, aku lg prefer kaler itam sebenarnya..tapi kaler biege ni pon ok gak masuk je ngan seme baju.tq deah sebab berjaya menghasut aku merembat beg ni..deah pon dah mcm penasehat pesyen aku dah hee..bagus gak soping ngan kwn dari soping ngan amrul, kalau orang tanya ni cantik tak?jawapan dia ok la..haih...komen yang tak membina hehehe..

gembira nau muke tu kan...dapat enbeg baru
 tak tau la bile lagi aku nk bli enbeg.pakai sampai lebam
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

41 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

hihihi..ok lah tu..skrg org pakai henbeg tkkira match ngan baju ke tak dh kan..belasah je..kita punya henbeg pon color so so je tkde yg terang2 pon..hihi

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Cantik nana.. Sama le cam kita sekali beli henbeg mahai skit ni mmg pakai smpai putus tali le jwbnya.. Hik3!!!

mama tisya said... [Reply to comment]

cun..dh tgk live beg tu..hehehe...kalo murah sure rembat je..tu la suka gk bli color itam tp color ni pn ok gk

fieda said... [Reply to comment]

ok la tu..molek doh tu beg comeyy...

IEMA said... [Reply to comment]

lawa dh tu nana...heheh
i pun berkenan hehehhe

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

bla..bla..bla... :P seb bek aku saba kan ati..slalu bile dpt je gaji abis da aku sapu..

Afne said... [Reply to comment]

lawa ok! i jeles.

azlin mrs'Hairil said... [Reply to comment]

minat dgn mcm nie...simple jer kan tapi canteqqq :)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

akak pon suker henbeg yg simple gini...
dan jgk suka beli satu, pastu guna smp lebam...
xdenya nak beli henbeg byk2... hehehe

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

klasik design tu... i like 1000 kali :)

amiey lee said... [Reply to comment]

simple and cantik...ko pun pesen aku jugak... tak beli mahal2... heee

tapi bila dh terbeli sekali memang aku pakai smpai beg tu dh terkoyak rabak hahahhahahahahahaha

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantik beg...kikiki...sue tunjuk entry nana kat opismate sue ni...dier mmg kureng berkenan dengan jenama sembonia ni...biasa la org ada sejarah silam kan...kikikiki...saja nak apikan dier nana beli enbeg baru...kikikiki...jahatkan sue...

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

waah sembonie..time wat sale nie apalagi rembat!kalau tak tak dayo tgk hargo

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

yg penting ikut taste masing2 kan :)
me jenis cepat boring dgn sebijik beg --nyesal gak beli beg coach harga dekat RM1k tu..me pakai dlm 3-4 bln ajer, now me pakai carlo rino ajer...dh start boring gak ni....:p

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

akak pun ada sebijik camni, warna hitam...hehehehe

lia said... [Reply to comment]

lawoooo....

da lama aku x beli beg ha3... adakah????

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

eh lawa per weii...sesekali tukar warna...

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

lama giler tak beli henbeg
kalu rosak mintak jek kat adik2 haha!
cantek beg nana tu
beige pun cun jek

atty's said... [Reply to comment]

cantik sangat beg tu nana..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

cantik..tak perasan la semalam..bawak beg ni ke?

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hehe tu la
kita lak mmg suke kale itam
tak kale itam kale biege
xpenag lg bli beg slain dr kale tu

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
hee pakai smpai lebam kan
baru puas ati

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hehe tau xpe
bese mmg bli beg kale itam je
ni xde pilihan amek je la

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
hehe tq..
xbesar tu suka

Nana said... [Reply to comment]

@IEMA
hee mekaseh

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
ala gaji ko banyak apa ada hal hehe
komisen langsir lg

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
hehe tq

Nana said... [Reply to comment]

@azlin mrs'Hairil
ahh tu la
suka simple2 je

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hahah sama la kita kak
mmg jenis pakai 1 je
xde tukar2

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
heheh tq

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
sayang wei
nk bli beg rege mahai2
lama2 jahanam juga
hehe aku ni xmampu la nk branded2

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
haahha sabo je la

Nana said... [Reply to comment]

@wan nurul hezrina
tau xpe
klw xsale mmg xbli lah

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
btol2 yg penting ikut kemampuan
mmg sy xmampu pkai beg mahai2 hehehee

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
owh yeke
jom tukar hehehe
sy suka kaler itam

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hahaha
pengaruh blog ni
xpe esok g soping beg egegge

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
tu la aku ni suka itam je
mgm tak reti bli kale lain

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
heehe
tu la..
sama la kita
dah lama juga xbli enbeg

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hehe tq kak

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
bawa tp dalam kete hehee

tiefazatie said... [Reply to comment]

cantik dh tue sis..best gle sale!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...