MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 7, 2011

FM untuk korang :)

aritu masa g oliday kat cherating aku tak beli apa sangat pon...ada pon aku bli fm, kopok lekor je..tshirt kat cherating tu mahai ok...xde nye dapat rege RM15 ke RM10 ke...bagi aku mahai la..sebab kt langkawi bole je dapat RM10.fm cherating pulak bapak mahai ek..satu RM7.90 xde nye dapat 3 RM10..tu pon masa ktorg round2 kedai souvenir ada la jumpe 4 RM10 1 kedai je aku tgk yg murah yg lain mahai2 belaka..

masa g kuala kuala kemaman pon rembat FM terengganu, 4 bj RM10 & masa g telok cempedak pon rembat 3 ketol FM TC 3 bj RM10.pastu FM langkawi pon ada lagi belen 5 ketol aku saje beli lebey wat spare aku kan suka suh korang like2 mcm2 kat FB hehe..jadi kena la bagi something kat korang yg rajin like2 tu....
fm telok cempedak
fm terengganu
 fm cherating
 fm langkawi
 semenye ada 19 ketol fm untuk di bagi2 kat korang
 aunty2 seme nak FM ke?mama saya kata tunggu...ehehe

42 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

aku kemaruk cd skang...hehehe

Pn. Zana said... [Reply to comment]

nak kat ganu ..hehe

azlin mrs'Hairil said... [Reply to comment]

cantik222 FM tu nana nakkkkkk 1 :)

watyz said... [Reply to comment]

wa...nak jugak!!

AYuNG said... [Reply to comment]

nak fm selipar tuh..ehhe

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

bestnye..!!!!
nak jugak..! :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

banyak tu...nak nak...

mama tisya said... [Reply to comment]

pelbagai design FM..sukaaaaaaa..lg sukaaaaaa kalo dpt :) jgn contest susah2..hehehe

@}--niEra-- said... [Reply to comment]

nk jugakkkk....

Cik Bambam said... [Reply to comment]

nak t-shirt..!! nakk2!!

Miss Zuera said... [Reply to comment]

nak jgk !!

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wowww!! best nieh..

Tak sabar nak tunggu :)

Nisa Greennnpanda said... [Reply to comment]

nk2..hehe.. bg trus je la, ngehehe..

Cho Zila said... [Reply to comment]

lama tak mengumpul fmni.. sejak fridge letak kat tempat tersorok...

eB ezrin said... [Reply to comment]

nakkkkkkkkkkk, ala nk yg turtle tuh...:)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

waahhh bestnyer

~ana~ said... [Reply to comment]

yg langkawi tu cantik la...

fieda said... [Reply to comment]

fm langkawi chantekk...

amiey lee said... [Reply to comment]

aku nakkkkkkk tapi jgn la suh aku like2..sbb facebook dh kna block unleass kalau aku duk diam2 kt starbuck bawah ni bawa henpon cikai slyn fb jap...huhuhu payahhh

Nana said... [Reply to comment]

@?cikmOt?
hehe tiba2 minat berubah ek

Nana said... [Reply to comment]

@Pn. Zana
bole2 tunggu tau

Nana said... [Reply to comment]

@azlin mrs'Hairil
tunggu nant nak wat teka2

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hehe bole join la ga nanti tau

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hehe tunggu

Nana said... [Reply to comment]

@AYuNG
jangan lupe join apa je ga

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
bole tunggu tau

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe sabar
nnati nk wat ga

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hehe
xde contest susah2nya
kasi senang2 je

Nana said... [Reply to comment]

@@}--niEra--
bole tunggu tau

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
mana ada thsirt heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Miss Zuera
stay tuned

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
hehe saba tau

Nana said... [Reply to comment]

@Nisa Greennnpanda
hehe mana bole kasi terus
kena adil dan saksama hahahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Cho Zila
hehe anak main ek

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
hehe saba2

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
yg ada tutup botol tu kan?
lawa kan

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
tu la
sape la dpt ek ehheee

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hehe
aku akan wat juga
like2
pastu aku akan wat teka2 juga
baru adil kan

fazilzura said... [Reply to comment]

SAYA NAKKKKKK

tiefazatie said... [Reply to comment]

pergh..gle byk sis!hihi..ifa xmampu le..keje pun tdak..=(

mama rifQy said... [Reply to comment]

besntnyeeeee nana!!!

mama rifQy said... [Reply to comment]

besntnyeeeee nana!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...