MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 11, 2011

gedik santai merah + hitam

lepas abes main game..makanya berakhir la majlis bachelorette party...ada la acara penyampaian hadiah...pastu ada lucky draw...dah memang di suratkan kot..adiah tempat pertama jatuh kepada bride to be..dia cabut nama kertas tu sekali nama dia sendiri heheh...tempat ke-2 deah & tempat ke-3 kak maria...deah dengan baik hatinya kasi adiah dia kat damia...sebab damia sporting main game kitaorang hehe...aku xde luck plak..kan korang selalu kata aku ni selalu bernasib baik kan..tapi aritu nama aku monang adiah saguhati je hehe....


lepas2 tu mula la kami gedik2 berkasi depan kamera..dah tu masa gambo tengah main game tu seme tak semenggah kan..mulut ternganga la..terjatuh tergolek tertonggeng seme ada..kali ni versi yang sopan2 gitu...makanya abes la sudah entry bachelorette party kami...aku juga yg xmerasa party gini hee..gedik nak juga tu party buih hehe...

acara bagi adiah
damia dapat adiah
deah tlg editkan gambo ni
 kak maria bergaya ala2 hana tajima hehe
 sian deah gambo dia xde sebok nk amek gmbr orang
 ha ni ada gambo deah wat self timer letak atas tv hehe
 kak maria pesen ala2 hana tajimaria hehee
 makeup saya ditaja oleh deah cosmetic
jangan cari kt pasaran ye xde kuar lagi hehe...
 suke gambo ni...bulu2 ayam segala hahah...merasa gak amek gmbo ngan bulu
 kawan2 yang aku sayang
jarang2 aku amek gambo senyum tak nampak gigi besar nye la hai mata kan hehe

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

nana..sangat2 best aktiviti cam ni...dulu2 boleh lah ayu join party2 cam ni..sekrang masa tu sgt limited...huhu

btw sangat suka tema merah + hitam tu...

Gieyana said... [Reply to comment]

cantik n nice tema uols..sure happenning ssgt kan..:)

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Cantik sgt2!! ;)

mama rifQy said... [Reply to comment]

wowwww..rajin sungguh kwn2 nana ni buat party cenggini..bagus betoi la..siap ade tema bagai!!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best..semua pun best...bila beraktiviti mcm nie..memang happening..
:-)

Nana said... [Reply to comment]

@Damia Aleesya hehe kita ni ada masa sebab amrul xde sini bole la
nak party2 segala hehe
tu la..suka theme ni menarik itam ngan merah

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
heeheh tq gie
wat kt umah je pon
tapi tema tetap tema

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
hehe maceh!

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
heheh yg rajin nye deah
ktorg ni follow je

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
tu la..
lagi bez sebab seme sporting
ikut je apa arahan eheee

Ya ALya said... [Reply to comment]

best tgk korang semua ni...apa yg penting....kerjasama kan.....

amiey lee said... [Reply to comment]

heee suka tgk gmbar yang baring tu

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

gambo yg dgn bulu2 tuh mmg cantik...
muka nan pon nmpak lain...
mgkn sbb nana mekap... heheh

tiefazatie said... [Reply to comment]

sis..cantik la..hee

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya
hehe tu la yg penting kerjasama & tak berkira masa, tenaga & segalanya

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hehe over gambo tu hheee

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
deah la rajin nak makeu over bagai saya tadah je janji cantk ekekkee

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
adeh kembang hahaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...