MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 17, 2011

hadiah contest paling BEST voucher secret recipe RM500 selamat sampai

ingat lagi tak aritu aku ada menang nestle jom makan kt FB?hadiah keseluruhan RM700 (aku hadiah utama RM200 + RM100 utk 5 orang bawah aku). aku sorang2 dapat RM500 sebab aku pakai nama adik beradik aku & nama amrul, lagi RM200 tu deah & wan lah dapat..sebab diorang register under aku.

ari sabtu lepas voucher ni sampai kat umah..buka2 je tengok voucher secret recipe!kena plak time tu beday amrul..& kebetulan plak aku dah wat kek beday amrul aritu..kalau aku xwat kek memang aku dah g beli dah kek aritu juga utk beday dia..tapi sayang la plak kan..penat2 aku buat kek...makanya voucher ni seme aku akan guna nanti la..sebab dia nye exp date pon june 2012, silap2 beday aku & damia pon bole pakai voucher ni..

tapi kalau nak untung..aku ingat nak g tukar voucher ni kepada cash money.kena g la kt SR nengok klw ada orang nak bayar kek, aku kena gamble tukor kan kt dia voucher to kepada cash money..hee..kalau la aku dapat tuko RM400 settle dah ni..bole buat duit tambahan g oliday hahaha....

ni la diah hadiah yg paling bez aku pernah dapat..ni baru dapat voucher RM500 kalau la menang TV lcd mcm mz, dslr kamera mcm ayu, ipad mcm hezna, & gamin gps mcm cutemum xtau la aku..lagi sengeh2 sampai ke tua hahaha....pokok pangkal nye kan..rajin je la..kalau rajin usaha insyallah akan berjaya..serius seronok rasa tau kalau dah menang, nak2 kalau adiah bez..

RM500 voucher dari secret recipe yang ni tinggal RM460 aku sedekah kt adik aku RM40 dia nak g makan ngan awek dia hehe..ok la..dah pakai nama dia kan.kena la kasi dia skit..
 tebal kan?klw convert ngan cash ni alahai sonok hati aku haha...
 nak kena cari orang ni sape nak bli kek tukar ngan duit bole enjoy hehe

sape nak?angkat tangan heee..tunggu ek..nanti aku wat teka2 lagi.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

58 ribu orang memberikan idea bernas:

AYuNG said... [Reply to comment]

tgh angkat tangan nih!!!~~~~
hehe~~~

n a d e a said... [Reply to comment]

waaahhhhhh bestnye ! nak 1 cupon.. hehehehe ;p

azlin mrs'Hairil said... [Reply to comment]

nana..next month alyn nk beli kek..utk besday boy..nak ker tukar cash??

KSWSK said... [Reply to comment]

tu dia..tiap bln dtg mkn kat SR pun bleh cenggitu

Cik Bambam said... [Reply to comment]

<--- angkat tgn tinggi2!!nak2!! :P

azura samsuddin said... [Reply to comment]

wahhh sungguh beshlah nana, paling besh sbb expired jun 2012 tuhhh

Cute MuM said... [Reply to comment]

bestkan nana kalo dapat hadiah bez..
apalagi.. teruskan usaha join contest..
nak jugak voucher...
SR dekat jer dengan rumah nie..
huu..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!! mesti jd ketagih join contest mcm me nanti heheheh

CaDLyNN said... [Reply to comment]

congrats..

kite nak voucher tu...ehehehe

Ena said... [Reply to comment]

Tahniah nana..

ye. rezeki buat yg rajin macam nana.. :)

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

mak aih, tebalnye..best!best! :)

amiey lee said... [Reply to comment]

heee bestttt nyeee..alahai ari tu ingt nak bawa exh team makan2 kt secret resipi..tapi tak jadi depa nk bawa g saisaki plak

ZanaNordin said... [Reply to comment]

fuh
memang berbaloi2 ler nana

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg tebal..kalo sue dapat mesti dah tak tebal...nak jugak...

iduraz said... [Reply to comment]

jelesnyer..hehehe

atty's said... [Reply to comment]

sampai muak leh makan kat sr nie.

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg best adiahnye...kalo tukar ngan cash lg best

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

perghhh! boleh makan sampai lebam ni!

GoJeS said... [Reply to comment]

waweeeeee...giler kentang...byknyeee..sy nak kek tiramisu la;)

huda said... [Reply to comment]

akakkkkkkkkkkkkkkkkkkk uda nk nk p mkn noodle in tomyam hehe

syanasaid said... [Reply to comment]

wah rezeki ko
kot ade sape2 nk beli makcik kayo la ko

watyz said... [Reply to comment]

bhgn aku jgn lupa ek... :)

*∽ IZAN ∽* said... [Reply to comment]

wah tahniahh!
kalo tak de expiry date leh simpan tuk beli kek bufday family nanti ;)

dyn's doter said... [Reply to comment]

salam alaik ;)

http://ciocianadyagardinho.blogspot.com/

Alycia said... [Reply to comment]

wuhuuuuu.. kalau kt ari2 mkn kt sr hehe..

juelee said... [Reply to comment]

tahniah.. best2.. leh la banje makan gini

juelee said... [Reply to comment]

tahniah.. best2.. leh la banje makan gini

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

byk nyer vaucher? masuk contest apa ni? gile byk! leh la kasi saya 3 :D

Myra Jay said... [Reply to comment]

Perghhh nak jugak lah :)

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

wah.. bestnya dpt voucher byk2.. hihii

Nana said... [Reply to comment]

@AYuNG
heheh tunggu tau..

Nana said... [Reply to comment]

@n a d e a

nanti sila join teka2 yea mana tau ko antara yg bertuah hehee

Nana said... [Reply to comment]

@azlin mrs'Hairil
nak2...mcm mana nak kasi?alin bankin then saya pos voucher deal?

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
heheh takut nanti tak lalu plak ari2 makan SR

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
tunggu esok ye hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@azura samsuddin
tu lah
lama dia nye exp date

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
hehe tu la..mmg sonok kan klw dah menang
skang dah tau mcm mana perasaan uyun menang hadiah bez2

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hahah tau xpe..
mmg dah mula ketageh juga ni
kot2 ada rezeki dalam mag cosmo mana tau..lagi la ketegeh nak bli mag kot hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@CaDLyNN
hehe ok tunggu esok tau

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
banyak bez kalau aku dapat tukar voucher ni ngan cash money hehheh

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin
contest dia pon senang je zana
xde nak pening2 kepala...

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
tak lalu la sue
kwl ari2 nak makan SR hehe
nak tukar ngan csh la
bole buat g soping

Nana said... [Reply to comment]

@iduraz
heeeeeeeeee

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hahah tau xpe
xkan ari2 nk makan kt SR

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

baru dapat RM130 dah tukar ngan cash money

Nana said... [Reply to comment]

@GoJeS
hahahaha
bole2 esok jiran join GA saya ye

Nana said... [Reply to comment]

@huda
hehe nak mai la kl..

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
hahaha
tu la aku baru dapat 2 orang yg bli
dah dapat dutit pon

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
tq banyak2 aty...

Nana said... [Reply to comment]

@*∽ IZAN ∽*
thn depan exp date
sempat la klw nk bli kek damia & mama dia heheeh

Nana said... [Reply to comment]

@dyn's doter
hai...

Nana said... [Reply to comment]

@Alycia
ha..idok la ari2 nk makan kt sr mau muntah ijo hahah

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
nk convert jadik cash
tambah duit bli eksesori kamera hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM

contest nestle jom makan kt fb

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

tunggu esok ye

Nana said... [Reply to comment]

@IntaNBerliaN
alhamdulillah..rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@IntaNBerliaN
alhamdulillah..rezeki

tiefazatie said... [Reply to comment]

best gle sis!!perghh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...