MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, October 15, 2011

hadiah

dah lama gilerr tak tepek gambo adiah, skang ni dah suam2 kuku dah nak join contest,ikut kerajinan jugala..ni adiah yg dikumpul dari 2,3 minggu sudah

makeup remover bioere ni dapat kt fb isi je details pastu dapat free sampel aku isi 4 nama, nama aku, amrul, kakak & adik aku hehe jadi la wat stok smpai thn dopan ekkeke...
pastu yg beznye lepas kita dah try menda ni ada contest plak utk testimonial 50 komen paling menarik dapat hamper RM100 harap2 ada la rezeki nanti...
shawl menang GA apa ntah
 souvenir dari cuba menang GA juga
 4keping tiket movie Drive lg 2 dah kasi adik menang kt asia media tv
pashmina & FM cambodia menang gambo pemandangan paling cantik
suke fm ni 2 plak tu

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Ya ALya said... [Reply to comment]

murah rezeki.......

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats :) kalau rajin, sila join contest dlm magz female--memang konpem sgt senang menang :) :)

mama rifQy said... [Reply to comment]

Tahniah nana!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...