MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 6, 2011

happy 4th birthday wafiy

ari ahad lepas ada jemputan birthday wafiy anak opismate dekat K. Club taman melawati, atau nama lanye kelab century paradise.wafiy ni sangat comei tau..geram sungguh aku nengok nye..kalau datang papa dia dtg opis bawa g keje behave je..suara pon ala2 dengar tak dengar je..x macam damia kalau datang opis dia buat mcm rumah sendiri hehe...

memang happening la birthday wafiy ni ada mcm2 game tapi damia kecik lagi kan xsesuai nak join game yg ala1 trearsure hunt gitu...ada pon damia join bowling pakai buah kelapa ada la 5x baling kot...jatuh la 2,3 pin, sekali baling at least jatuh 1 pin dapat la adiah..penuh beg aku mcm2 adiah dah tu 5x baling 5x juga dapat adiah.

kebetulan plak ahad tu aku ada majlis kawen..jadinye aku pakai la baju kurung g beday wafiy ni..cam segan je seme nengok mesti orang kata aku ni ober kan hahah....dah tu malas nak nak blk tukar2 baju pas beday tros g kenduri kawen satu jalan je..senang cite

suka dia nye label ni seme mesti ada nama wafiy kt depan dia

candy buffet
 ni la dia bowling yg damia suke main tu
 tengah nak ajar dia baling ala..campak je pon, tu rantai kt leher tu si amrul g gantung dapat masa register nama dia g gantung kt leher damia
 sesi potong cake..theme dia jersi kek pon kek bola
 damia & beday boy wafiy, beday yang ke-4 sama besar je kan?
 last but not least gambo tuan umah sebagai pelengkap hahaa..
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

25 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

kalo ada candy buffet tu sure kaya ni..ensem busday boy..damia main bowling kelapa ye...

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

a'ah lah hensom sggh bday boy.. sweet btul muka dia.. ;)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

sgt hensem bday boy itew :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bestnyer kalo sue buat macam ni untuk syawal...nana datang tak...kikikikki

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

kreatip tuan penganjur wat bowling buah kelapa.. =)

beb, aku tgk amrul cam hero hindustan plak.. =D

watyz said... [Reply to comment]

ensem nye besday boy.. x booking wat nantu ke?? hehehhe cantik kek besday dia... :)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

wahhh... grand majlis bedaynya...
beday boy pon encem...

Cho Zila said... [Reply to comment]

memang betoiler besday boy tu hensem sebab akakpun berfirasat gitu... memang bestler besday tersusunjer...

watyz said... [Reply to comment]

meh main teka teki kat blog aku. jom!!!

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhh meriahhh besday dia

MiNaH LeTeR.... said... [Reply to comment]

amrul dah kurus la nana...

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

hahah mmg kayaaaa pon ehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil

mmg comei putih lengkap la

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

haaa kan?
mmg suke nengok muke dia

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
klw dijemput mmg dtg la heee

Nana said... [Reply to comment]

@?Leily|Ummi Alya Husna?
tu la lain dari lain
alamak..'hero industan?
kata ada darah mamak kan sure la hehee

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hehehe
tu la bole ni book wat menantu

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
ahh mmg sgt grand mcm kenduri kawen makanan seme maveles

Nana said... [Reply to comment]

@Cho Zila
hahaha
kan?
dah beso ni ensem budak ni

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
ok2

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
sgt happening beb

Nana said... [Reply to comment]

@MiNaH LeTeR....
hahah yeke
alamak sudah
dia dah start main gim

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

beday boy tu kecik hihiih

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..hebat btol besday party nie..hee

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

seronoknya tgk birthday party ni.. meriah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...