MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 11, 2011

happy birthday aimi & ikhwan

ari sabtu ada 2 jemputan sebeday party, mula2 tu dapat jemputan dari ain geng2 masa forum PCM dulu..ok la..ingat nak g awal la beday party ikhwan..sekali ari jumahat jiran selang 3 buah umah datang jemput...orang dah ajak kan..kita mesti datang..lagipon kita suke makan2 ni haha....

sebeday party yang pertama
beday aimi yang ke-2 tahun, somei tau sebeday girl ni pastu masa org nyanyi hepi beday dia senyum...sengeh2 mcm malu hehe..kiut!
cam gini la aimi senyum2 malu time org nyanyi hepi beday
aimi ni kawan sepermainan damia masa petang2 men basikal sama..
majlis ke-2 lepas abes aimi potong kek berdesup plak aku ke beday ikhwan, seb baik umah dekat...sampai2 je majlis potong kek dah abes dah pon...terlepas sebab kena g majlis beday aimi dulu...kat umah ain mamtisya dah tunggu dah & shiera pon ada ( ni geng2 PCM ni)

ni gambar sebeday boy aku cilok kt fb ain, birthday ikhwan yang ke-3 lawo kek angry bird & kek pon sangattttttttttt sedap!
sangat sedap kek ni, bakal adik ipar shiera yg buat
ni je geng2 PCM yg ain jemput..terharu rasa..di jemput hahaha...
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

oh nama busday girl aimi sama antie..hehehe..cute kek no 2 tu...nasibaik geng pcm yg dijemput kenal..tp mmg best lepak2 cz tk rmi org..hehehe

watyz said... [Reply to comment]

haah la sama ngan nama mama tisya.. best nye jumpa kengkawan lama kan... :)

::NureeN:: said... [Reply to comment]

cake nmpk sedap.. meriah kan dpt jumpe kwn2 lama...

atty's said... [Reply to comment]

kek besday semuanya cantik2

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tu la..comei kan kek dia
ingt beday damia nak wat kek nombor2 gitu la
tp xreti nak potong
bez kan sebab bole lepak lama & tak ramai org

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
tu la..
time2 gini la bole jumpe pon

Nana said... [Reply to comment]

@::NureeN::
ahh mmg sedap gile kek angry bird tu

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
tu la..
geram je nengok nk wat tak reti lak

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

menariknya kek hijau..dgn robot2 lak tu

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..best gle kanak2 skrg nie..hee

mama rifQy said... [Reply to comment]

eh nana!! ketaraaaaaaaaaa..u sangat kurus!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...