MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 13, 2011

happy birthday danial

ari ahad lepas dapat jemputan beday danial, anak yana kawan skolah dulu.umah dia dekat je sekangkang kera juga dari umah aku.enjin kete xdan panas pon dah sampai..plak tu kitaorang orang yg pertama lak tu sampai..tuan umah pon xmandi lagi haha..aku mmg bese on time..kalau orang kata kul 5 aku datang la kul 5 hee...lain la klw ada hal makanya lambat la aku sampai..

damia kan mmg suka klw beday2 party ni..dia yg over...part nyanyi tu mmg serah je kat dia..volunteer nyanyi beday kuat2 hehehe...pastu paling tak bole blah..tang tiup lilin dia buat mcm beday dia plak sebok jek nak tiup lilin juga.

orang xde lagi bole la mia gedik2
beday boy yg pakai baju itam mama dia dokong tu
damia kalau tak kedepan mmg xsah
sr cake butterscotch
lg satu kek tajaan opah sebeday boy dari federal hotel beso tu

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

yg sambut beday tu nama dia danial ke farhad? tetibe konpius, hehe..

damia, gmbr 1st tu cam nak joget makyong jek, heheheh

mrs.ecam said... [Reply to comment]

aaa aaa terliur tngk kek tu...slruppp lap2 air liur...heee
hepi besday danial...hekhek

ieda said... [Reply to comment]

wah2 suke lah damia dpt kek 2 lagi .. kalau akak nie dikkk tgk jelahhh kek2 tuu .. nak makan mcm sayang

cumeinya bday boy
eppy bday danial ! :)

SyaNa said... [Reply to comment]

bagus ko on time
suke aku org ontime gini
heheee
tuan umah rambut xsempat kering..

adoii sedap nye kek

Ya ALya said... [Reply to comment]

damia yg comelllll.....kek yg sedap.....bufday boy yg encem.....

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
nama dia mohd danial farhad sebenarnya hehe
tapi mama dia xpanggil farhad panggil danial sebab nama farhad tu garang skit maksud dia

Nana said... [Reply to comment]

@mrs.ecam
tu la pasal kek sedap
2 plak tu

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
hehe sya mmg makan kek je
konon nk diet tp hancus hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
hahah tuan umah lom mandi lg time aku smpai betapa ku on the kan hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...