MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, October 15, 2011

happy birthday encik amrul..

gigih aku menaip entry ni kul 12.36 malam tadi...bizi semalam kul 12 baru settle "kerja"..dah tu dah lambat2 tido jadi xngantuk plak..

arini beday amrul yang ke-28 muda lagi kan?heee...plan arini tak tau lagi...ingat nak ajak amrul g kat maeps serdang sana nun ada jualan buku tu...tapi belum sempat aku buka mulut nak ajak..amrul yg ajak dulu dia tgk kt pesbuk agaknye..

wat encik amrul yg di kasihi lagi di sayangi..happy birthday sayang...semoga dimurahkan rezeki...dapat bonus nanti jangan lupe banje saya yek..hehe...semoga di panjangkan umur...& semoga cepat2 kita dapat dok sama kan?kan?

sorry la...bulan ni hagak sengkek juga...pasal orang sewa umah kita tu dah 2 bulan xbayar sewa kan...dah lari bajet saya..nak je sekeh2 pale orang nyewa tu...pas sehari sehari delay janji nak bayar 6hb arini dah 15hb senyapp je lempang baru tau, eh ni pehal melalut orang sewa xbayar sewa umah ni hahaha..lari topik plak

xpela.walaupun xde adiah saya nak kasi awak..saya ada yg paling mahai..jam tissot pon xbole lawan...kasih sayang saya dekat awak..tu la hadiah saya hehehe..hadiah yg xde kuar modal..xsemestinya tiap kali beday mesti kena kasi hadiah kan?bila2 pon bole bg hadiah...xyah tunggu beday.

buat kawan2 kot ada yg sambut hari lahirnya arini mcm sue syawal, happy birthday ye...sama plak birthday dia ngan amrul.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Selamat hari lahir incik amrul.. Moga dimurahkan rezeki & sentiasa dibawah rahmatNYA.. amin!!!!!! ;)

mama tisya said... [Reply to comment]

happy busday amrul..muda lg..hehhe..oh sama busday ngan sue syawal ye...btul tu tk semestinya busday br nk bg adiah..

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhh semoga bergembira di hari bahgia ini... hahahah ayat aku tk leh blah la

p/s: hapy besday en amrul

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

happy bday to mr. amrul. soh nana buatkan kek besar utk amrul

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

haiipp..!!!! hepi beday en amrul..!! (siap tabik ni, haha!!)

Gieyana said... [Reply to comment]

Hepi birthday utk Amrul yer..

uits..ko wat "keja" apa weh..:)

Ya ALya said... [Reply to comment]

happy bufday amrul.....nana wat la kek huruf i love u untuk amrul t....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

happy bezday cik mirul..moga allah poanjang umur sert adimurahkan rezeki nana sekelurga

mama rifQy said... [Reply to comment]

keje ape yang bz sgt tuh nana!!hehehhee..hepi beseday buat amrul!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...