MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 24, 2011

header baru

cantik tak header baru ni?hee...bukan aku yg wat..sorry la aku mmg tak reti nak wat banner2 ni seme..ni aku tempah kt fiza, dia la yg wat & siap tepek kan dalam blog sekali..aku tak reti nk ejas2 dia nye size tu heee...murah je..header ni RM10 saje...

aku just tukar gambar damia & aku je kt belah kanan tu..gambar belah kiri tu maintain sebab tu je gambo bertiga yg aku rasa cantik.so sape2 nak wat header bole g blog fiza yea...tak tau la dah bape kali aku tukor header ntah hehe...nengok la nanti klw ada gmbr lawa2 lagi tukar lagik hehee...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

34 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

cun...kita dr star blog tk perng ada gmbr kt header...hehehe

amiey lee said... [Reply to comment]

cantikkkkkkkkkkk sgttt

atty's said... [Reply to comment]

like 100x

mama rifQy said... [Reply to comment]

memang sgt cun la header nana!!!

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

like....100X

mummy_ayu said... [Reply to comment]

cantiks......

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tapi yang penting mmg cun giler...

KSWSK said... [Reply to comment]

wa pun xreti sgt nak buat header ni

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

cun :) kalau reti adobe photoshop sgt senang tuakr2 pic kat header tu actually hehehe

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

cun.cute hehehe kita x dan nk order sbb xde pic sesuai yg ada ni pun buat sendiri ..

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

so sweet.yang gambar pakai baju putihtuh chantek sangat

Asrul "iLham" Sany said... [Reply to comment]

header yg chantek

:D

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

shantek!!! sgt2 shantek!! i loikeee!!!

azlin mrs'Hairil said... [Reply to comment]

canteqq..x tipu punyer

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
ahh eh baru pasan xde header heee

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hehe tq..
tempah je nk wat xreti

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

tq kak hehee

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
tq na..

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
hehe mekaseh

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
tq..

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehe tq

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
sama la..bese bli je

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
tu la
masalahnye mmg tak reti guna adobe heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿
ha klw gitu kena wat ps tu ehheee

Nana said... [Reply to comment]

@wan nurul hezrina
hehe mekaseh

Nana said... [Reply to comment]

@Asrul "iLham" Sany

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
mekaseh..

Nana said... [Reply to comment]

@azlin mrs'Hairil
heheh tq..

Myra Jay said... [Reply to comment]

Cantik..

Nak tempah jugak tp sekarang ngah menunggu 2 header baru (dapat hadiah)
Maybe next time kot :)

fieda said... [Reply to comment]

ctk sgt nana...mula2 masuk jer blog ni tadi terus terpegun..

Alycia said... [Reply to comment]

cantikkk..

watyz said... [Reply to comment]

patut la nmpk cam lain. aku x pernah pon tukar header. nanti2 la tukar. planning ade tp nak wat sendiri x pandai la.

AYuNG said... [Reply to comment]

lawooooooo:)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah cantik la header baru ti, nak gak tukar tapi tunggu dslr baru then leh photoshoot balik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...