MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 28, 2011

in time - sgt menarik!


ok skang kita masuk kepada preview cite terbaru di pasaran, sila dapatkan di panggung2 wayang berdekatan anda.cite intime

aku rasa cite ni mmg menarik, kira tak tercapal akalmu...mcm mana ek pengarah dia bole fikir mcm tu punya jauh??tajuk pon time, cite ni mengisahkan pasal waktu, masa zaman tu.seme benda kita nak beli kena tukar dengan masa, segala urusan jual beli kena guna duit.mula2 aku nengok cite ni agak xbape nk faham almaklum la..aku ni slow pickup sket tak mcm deah haha..so klw aku xpaham aku refer org sebelah je dia je selalu xplain kt aku itu ini..

setiap manusia masa zaman tu ada masa kt tangan dia..kira dia bole tau bile dia mati, masa2 tu akan ditolak klw ada urusan jual beli, contoh nak beli kopi tolak 4 minit, nak wat loan kena deposit 2 bulan masa, bukan guna duit ye..masa yg ada dalam badan diorang tu akan ditolak dengan nilai harga barang2 yg nak dibeli..

sape2 orang kaya masa dia dalam badan tu ada berabad2 lamanye, tu pasal orang2 kaya dlm cite ni relax je..xde rush2 nak kejar masa..sebab diorang ada banyak masa, xmcm orang miskin nak buat apa seme kena kejar2 masa,berlari je kejenya nak jimat masa,ish aku nk xplain lebih2 kang korang blur plak kang..better korang g tengok sendiri

kesimpulan nye apa yg aku bole ckp cite ni bez & korang patut pegi tengok sebab lain dari lain

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Cik Bambam said... [Reply to comment]

tgk gazet ari tuh pon best giler!!! nak tgk jugakkk!! hhehe

SoLy SoLicious said... [Reply to comment]

xtgk agi..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...