MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 19, 2011

jumpe blogger yg bli kuih semperit

ari sabtu lepas..masa g pesta buku kat maeps tu kan, janji la ngan suesyawal yang nak bli opah's semperit. sebenarnya sue kata dia nak datang amek kt umah..tap memandagkan aku dah ada area serdang & xjauh pon dari putrajaya..so ktorg pon janji la jumpe kt situ..sian sue kena meredah jem nak masuk dalam maeps tu sebab nak kolek kuih semperit hehe...

sue amek semperit botol kecik yang mix (ramai juga blogger yg oder mix mummy ayu, nett).tq sue sebab sudi beli kuih tu..hee..syukur alhamdulillah..sejak kuarnya en3 opah's semperit kan..memang banyak aku dapat order..silent reader pon ada 2 orang dah beli, aritu ada sorang silent reader tu bli 2 botol then dia bawa kt opis dia kasi kawan2 rasa..selang 2 hari dia sms kata nak oder 11 botol! syukur.rejeki..rejeki...

kalau korang nak oder silakan la ye..rasanya dia jamin sedap, korang mesti tak menyesal punya beli!

sporting je asben sue nak juga amek gmbr sama2 klw amrul ni xmaunye dia hehee
tq sue..kita jual ek..so amacam rasa kuih tu sedap x?sila wat entry ye hehee
tgk sorang tengok sana sorang tengok sini, kamera ada 2 kan..gini la masing2 pandang kamera sendiri hehe

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

azlin mrs'Hairil said... [Reply to comment]

wahh rezeki...masyukk la nana

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

masyukkkkkk :)

zh-ena said... [Reply to comment]

murah rezeki

Rin_Aff said... [Reply to comment]

incit somi saya pun kureng sporting kalau cakap nak masukkan gambo kat blog...
yg ade tu pun...curik2 masuk je...
hehe

rejeki di mana2 aje yer...=P

watyz said... [Reply to comment]

lain muka nana pakai tudung gini... :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

memang best... :-)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

jap G sue3 wat entry tau...wahh teruja je...mesti sedap..jap sue wat entry tau mau tahu kesedapnnyer...

Alycia said... [Reply to comment]

xtau pulak sue ada order.. kalau x bole kirim kt sue ambkkan.. sue kt putrajaya kan..

Nana said... [Reply to comment]

@azlin mrs'Hairil
alhamdulillah rezeki...

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
hehe jadi la sikit2

Nana said... [Reply to comment]

@zh-ena
amin2 moga2 sentiasa murah rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@Rin_Aff
hehe yeke
encik somi saya xkisah je
cuma dia xbape gemor amek gmbr muke senonoh2 heee

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
haha lain ke
dulu2 aku pakai gini la pon

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe sedap kan

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
heheh silakan wat entry

Nana said... [Reply to comment]

@Alycia
ahh sue dok pjaya
xpe lenkali k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...