MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 25, 2011

kenapa saya suka shopping kat berjaya times square??

sape yang baca blog deah, mesti nengok apehal entry ktorg sama je ni?haha..dah tu weken lepas 3 ari berturut2 date ngan deah,start dari jumaat lg berkepit je celah tiak deah, xde cite pasal org lain la..balik2 muke deah juga yg glam kt sini hehe

dalam banyak2 tempat soping kt KL ni aku paling suka g BTS, sebab??kat sana murahhhhhhhh & sangat banyak pilihan & sangat trendy pakaian dia...aku pernah nengok harga baju yg sama kat BTS harga RM35 kt JJ harga RM55, beza kan?kadang2 tu harga baju2 kt uptown bole tak bole celen ngan BTS, kalau rege dress kt jj RM70 kt BTS bole dapat RM45 je..pastu 1 pesen lagi kt BTS ni dia nye kedai jenis satu harga tetap, kalau satu kedai tu RM25 seme baju2 dalam kedai tu RM25.

lepas ktorg g amek gmbr kat taman metropolitan, singgah umah jap amek damia pastu berdesup g BTS ngan deah.penat la..nak soping bawa anak ni, kalau amrul ada bole dia dokong kan..damia lama2 jalan mula la dia penat kan..dah tu aku la juga kena dokongnye...tak round abes pon..3 floor je ronda pastu xlarat hee..tapi puas ati lah..sebab dapat apa yg dicari

aku yg kononnye nak cari henbeg murah2 je..sekali terjebak kt kedai sembonia..udahnye terbekenan ngan 1 beg kt sembonia tu..rembat bayor sambil pejam mata ahaha..xpela...hadiah utk diri sendiri lepas penat bekerja kan..sesekali kena kasi reward juga utk diri sendirik.

ni tersesat nak cari food court punya la lama xdatang sini xtau foodcourt dah pindah kt LG, aku syorkan sape2 yg nak g BTS jangan la makan kt foodcourt dia, menyusahkan orang guna sistem kad, mcm kad topup tu..nak makan kena topup kad dulu mcm hampeh
punye beso 50% dia tu terjebak aku masuk kedai ni
 bukan saje terjebak masuk tapi terjebak membeli haha...
 ni la barang2 yg di soping...
 suke sangat baju style gini, seme ni RM25 je sehelai, ala2 dress gitu kan..mmg aku suke
rambang mata woo klw datang BTS, kalau tak caya cakap aku g la soping kat BTS, aku mula2 nak cari sehelai je baru terbeli 3 helai..seb baik murah jek

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

anak kty si akak tu pun suka pergi bts..sbb baju murah2..selalu teman dia je..baju size kty ni takde lak nampak..kecewa disitu

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

wahhh... soping sakan tuh....
betul kata nana...
skali2 kene gak bg reward utk diri sdiri kan??? hehe

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

lama gile tak p sini weii...agaknya aku pun dah lupa jalan ke sana...maklumlah aku kan orang kampung...sob sob,...

Ya ALya said... [Reply to comment]

alahai...ya lagi la tak pernah jejak pun situ...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Sama ngan alya..lum pernah kesitu lagi.....nama je duduk KL.. :-)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Nanti kalau sampai KL nak p la shoping kat BTS tu :)

~ana~ said... [Reply to comment]

baju2 ko beli tu cantik la....

mama tisya said... [Reply to comment]

cun dress tu...mn gmbr beg sembonia..nk tgk:)

syanasaid said... [Reply to comment]

xpernah pegi :(
ko bleh la pakai baju gitu lengan cute
aku ni lengan sedombok xsesuaiii

Hermit said... [Reply to comment]

tak pernah lagi soping kat sini...nak tgk beg huhu

KSWSK said... [Reply to comment]

selalu mmg cenggitu..asyik terjebak..terbeli..kan..hahahha

Naura said... [Reply to comment]

bestnya dpok kl dapat shopping ari2..jeles i..huhu

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

DOLU SEBELOM KAWEN..OK GAK g ....

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

jauh bebeno nak melangkah ke sana, huhu!
lagi2 dah ada zakwan ni, hemmmmm

mana beg nye? nk nengok gak ;)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

memang best pi sana baju murah...tapi size mcm jue susah huhuhuhu tu yang sedih..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah sakan shopping bestnya, dah lama tak pi BTS tu, last pi time Gatsby tu je la

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

bestnyer shopping sakan..baju skit mcm2 mmg sweet pakai ngan jeans pun ok..pakai innerpun nampak chantek..murah jer ek?jaranglah pi sana

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..cantik2...comel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...