MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, October 22, 2011

langkah pertama

cutemum msg kt fb suh join contest kliq safi balqis..katanya aku sesuai join contest ni sebab aku ada geng2 BFF.syarat2nye kena beli produk safi balqis sekurang2nya RM15 pastu amek gambo ngan 3 orang kawan bersama produk safi balqis & upload kat fb..pastu kena kasi nama yg unik utk kliq kita..yang ni aku serahkan kt deah sebab dia pandai nak fikir nama bez2 hehe...

produk safi ni kak maria yg beli sebab dia mmg cari pon..jadi dia yg kuar modal utk kami mara ke langkah seterusnya..nak kan resit tu sebagai bukti pembelian..jadik langkah seterusnya..amek gambo ngan produk safi haish..tak sabar ni nak gedik2 PS lagi haha....

korang doakan la kami berjaya yea..kalau menang hadiah utama dia bercuti bersama 3 orang kliq kat gold coast resort sepang bezz tu...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Ya ALya said... [Reply to comment]

amin...moga2 ada rezeki untuk menang...

einz said... [Reply to comment]

mudah2an rezeki akak....amin....heee....

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

cun weh gambar korg,semoga menang,akan ku vote ;)

mama rifQy said... [Reply to comment]

wahhh...mmg bagus nana ni!!! geng2 yang bagus jugak!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...