MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 17, 2011

melawat hotel palace of the golden horses

ari sabtu lepas, ktorg palace of the golden horses, ni pes time aku masuk otel ni, aku rasa hotel paling cantik lah kt KL, bese nengok tepi highway je kan..dapat juga masuk & tengok suasana dalam dia.ekceli, amrul dapat call dari hotel ni suh datang katanya terpilih la..dia random no phone..(aku pernah dapat call juga sebelum ni tp aku malas nak pegi) ntah mcm amrul bole plak ajak pegi, sebelum2 ni aku mmg tak pegi walaupon banyak kali dapat call, aku dah tau dah..kenapa diorang suh datang tu..nak promote dia nye Vacation Club.

amrul kata xpe.kita pegi je..sebab kalau kita datang dah tentu dapat pakej penginapan 2hari 1 malam kt hotel yg dia bagi pilihan..ok la..memandangkan ktorg xde wat apa weken lepas ktorg pegi la..dia terangkan la itu ini pasai  vacation club dia tu kan..pastu dia bawa round hotel tengok bilik2 kt situ..siap masuk dia nye suite seme yg berharga RM8k/nite! hoho..bilik biasa pon paling murah kt sini RM800/nite..(mmg tak la aku nak g tido sini kecuali klw ada matta fair bak kata anne)

lama gak la dia nye penerangan tu..last sekali dia tanya kita nak tak jadi ahli kelab diorang?tp kalau nak tawaran di buka hari itu saja..dengan bayaran pendahuluan perlu dijelaskan sebanyak RM2k pada hari itu juga & pakej keahlian bernilai RM25k, ingat aku ni ada ke duit 2K masa tu?hehe..memang tak lah ktorg nak join kan..lagipon dia dah ckp tak paksa kita nak beli ke tak...so bila dah sudah segala penenrangan & ktrog pon xde amek pakej diorang tu dapat la..gift yg dijanjikan..

sebenarnya kalau nengok kepada offer dia memang menarik la..tapi klw duit aku ni jenis dah banyak tahap melampau sampai tak tau nak buat apa, memang aku amek offer diorang tu

posing2 dulu kt kawasan otel

kuda emas hape hal mia ni suka wat kasi gedik ni hehee
 gedik mia
dah kul 11 kena isi form dlu
 dah sudah dia terang2kan dia bawa g jalan2 masuk dalam bilik hotel ni bilik standard harga RM800/nite ni harga paling murah
 view dari bilik, swimming pool cantik
 dia nye suite yg harga RM8k per nite!
cantik btol hotel ni tempat mawi kawen dulu
 ni la gift yg ktorg dapat bole wat checkup free kt dalam hotel tu, voucher buy 1 free 1 ticket utk naik bot & wawa splash tour 
 ni la plg bez voucher penginapan 2d1n destinasi boleh pilih pd, langkawi, kajang or cameron.tak tau la sempat ke tak nak guna voucher ni sebab xleh guna time cuti sekolah
kalau korang ada dapat call dari the mines pegi je la..tak rugi pon...hehe..

36 ribu orang memberikan idea bernas:

Alycia said... [Reply to comment]

slalu gak dpt call dr hotel2 camni.. pastu trus kata tak minat hehe..

mama tisya said... [Reply to comment]

pilih la equatorial cameron best2...kita pernh msk 2x palace golden horses ni...cz company hubby ada wat buka puasa ..tp mmg mhl pn ratenye..tk mampu la kn

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

nana, kalo mai cameroon gtau erk.. leh kami naik sana kita nge'date.. ;p equatorial cameroon cantek gak.. tepi bukit.. tempat honeymoon ai dulu ;p..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue x penah luck pon...tp kalo dapat G je kan...

ZanaNordin said... [Reply to comment]

fuh
kalau setakat saja2 nak stay hotel tu
mmg tak mampu ler nana....
harga semalam leh byr duit kereta sebulan ok...

ok noted.
lepas nie kalau ada mana2 hotel called
terus aku kata SETUJU.
ngeh ngeh nghe

SyaNa said... [Reply to comment]

aku dulu keje situ tau
bahagian banquet
mmg best sgt2

aku pernah dpt call gini tp xpegi sbb takut kena paksa2
hehee

azura samsuddin said... [Reply to comment]

ntah bile2 lah kan nak dpt tdo kat bilik 8K/nite tuh ... yg 8rts tu pun memikir he3 mmg rezeki amrul lah ritu

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

best nyer...sangat cantik la kat sini...oooo p sbb dpt call tu ek? sy pon penah dpt, tp utk org lain, tp org tu kata leh je p...pelik..

atty's said... [Reply to comment]

kty prnh dpt kol ni..tp kena pergi suami isteri..along masa tu keroje..tak dpt ler nak gi..

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

kasi saya la vaucher tu...mcm best je

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

sama le cam akak, slalu nampak dari hiway aje pun, tak penah lagik menginap kat situ. tp boss akak penah stay kat situ, dia kata mmg best. akak penah stay kat mines resort aje pun, best jugak

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

selalu dpt call diaorg tu.. ila suka layan.. ada tu hampir nak gi..skali hubby marah.... dia xhingin nak gi..last2 cancell

Myra Jay said... [Reply to comment]

Bestnyer..

Bertuah dapat melawat TPOGH :)

CaDLyNN said... [Reply to comment]

dekat ngn opis lin..eheh..

ieda said... [Reply to comment]

wah2 ... hotel nie memang mewah nana .. pengalaman sampai ke sini punn dah ok .. tgk lah kuda tuu :)

hurmm akak punn ada jugak terima call utk vacation card uu .. malas layan sbb x serupa bikin je package dia tuu

Nana said... [Reply to comment]

@Alycia
hehe sama la
dulu selalu dapat call
tp amrul la kata
pegi je..
atleast dapat voucher hotel kekeke

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

tu la pasal..
klw ikut kan equtorial plg bez & plg mahal hehe tgk la nati mcm mana

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
heheh insyallah..owh dah dekat ek
mmg suke g cameron sebab sejuk + nice view

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
heheh
nanti kot ada dia call
kita ni dah banyak kali je dapat call
tapi baru kali ni nak pegi

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin

haa tau xpe
mmg tak la wei
aku nak bayar rm800 per nite
baik aku g oliday lepas la 3 ari 2malam nye hotel kekek

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

yeke hehe
xde la dia xpaksa pon
kalau tak nak cakap je xnak
tp gift tetap dapat hehee

Nana said... [Reply to comment]

@azura samsuddin
hahah tau xpe
blik 8 ratus pon xmampo
apa kan lg 8k

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
bese dia akan jemput melalui phone call
tak de la saje2 kita g sana dia bagi
seme dia dah wat appointment dulu

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

ahh mmg dia nak suami isteri datang
sebelum ni saya ada dapat call
tp mcm kak aty gak la amrul keje
kebetulan weken aritu amrul ada sini
tu yg saje nak g tengok tu

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
heee
menda pree memang bezz

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
btol mmg bez la
suasana dia tu
wlpon dia kat kl
rasa mcm kat mana je
mmg lawa

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah

sama la sebelum ni banyak kali dapat call tp pernah nak g pon malas...
tapi kali ni amrul lak yg ajak sebab dia yg dapat call
tp xrugi apa pon klw pegi
dapat voucher lagi ada

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

dapat jengok2 pon jadi la..
nak tido situ mmg tak mampo la

Nana said... [Reply to comment]

@CaDLyNN
heheh kat mines kan?

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
tu la..mmg padan la ngan harga dia 500juta..mmg sangat mewah
hehe saya pon dah lama selalu dpt call dari diorang tp xpernah layan pon amrul je dpt call kali ni dia plak nak g

mummy_ayu said... [Reply to comment]

dulu2 pernah dpt call mcm nie, tapi time tu keja hotel..so susah nak arrange masa..tak pegi pun..

~ana~ said... [Reply to comment]

nana. kitaorg mmg selalu sgt ke hotel ni utk mkn2..pernah gak masuk bilik hotel tu tp mmg mewah kan...

teduhankasih said... [Reply to comment]

saya penah stay kt otel ni, 3 hari 2 malam...tp rate dia tak la mahal smpi rm800 ( bilik plg murah tu)...rasanya tak sampai rm300 pon, cuma sbb saya guna rate government dah free sbb pegi conference...kalau tak silap saya cuma rm265 kot...lupa la pulak...

tapi mmg cantik bangat...merasa gak la duk otel mahal sbb dpt free...hihihi alhamdulillaahhh

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..best voucher yg leh g cuti2 tue..hee

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
TU LA BOLE OLIDAY FREE HEEE

Nana said... [Reply to comment]

@teduhankasih
owh yeke
silap dgr la kot
mayb plg mahai bilik dia 800 kot
mayb ada yg murah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...