MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 31, 2011

menang 2 preview passes shark night 3D

alhamdulillah..rezeki lagi....menang 2 preview pass cite shark night.aku masuk 3 nama, nama aku, amrul & nana BFF tapi yang sangkut nye nama nana.deah pun tak xde menang tp mcm bese dia pon wat banyak nama, yang naik nama kak long (kakak kak maria) haha..gile kuasa ktorg ni kan..

abes pakai seme nama adik badik jiran, orang kampung segala haha..kalau tak wat mcm tu susah gak nk menang, kalau nk harap nama kita je..lain la mcm wawa dia memang terer asal menang je sure ada nama wawa hehe....wa..mcm bese kita jumpe lg nanti ye..& mcm bese juga agk2 klw tak bole pegi pass kita kita hahaha...

aku mmg nk sgt tgk cite ni..sebab mamatisya kata bez kan, (dia dah tgk menang kt nuffnnag) lagipun cite2 gini mmg saspen, ala2 cite piranha juga ni..memandangkan cite ni 18 so damia mcm bese kena tinggal la jawabnye....kasi chance mama nak berpoya2 yea kekeke....

soalan dia kan, kalau korang diberi pilihan, antara kehilangan kaki & tangan mana lagi korang nak & kenapa?oleh sebab aku dah kering idea, aku ingt slogan yg aku buat atas nama nana ni mcm ni aku tulis:

aku rela kehilangan kaki sebab kalau aku kehilangan tangan mcm mana aku nak taip slogan best2 untuk menang contest ni.haha...serius aku dah kering idea jadi aku merapu meraban je...xsangka plak slogan merepek tu yg menang.
 
 aku guna nama nurafliana ehehe..
tahniah kat kwn2 yg lain,wawa,wan, & syima emi

 
kemenangan ke-13@cinemaonline
kemenangan ke-10 utk oct 2011
total 2011 : 160 kemenangan

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift! 

7 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

slamat menonton...ni dpt tgk yg 3D ke???

KSWSK said... [Reply to comment]

ya..jumpa kita di subang parade plak yer...wa tu jenuh gak nak perah idea..

lia said... [Reply to comment]

slmt tgk wayang... ;p

nurayunni said... [Reply to comment]

wah!best!

fieda said... [Reply to comment]

tahniah nana..:)

Mamamanja said... [Reply to comment]

camner korang masuk2 contest ni semedang je menang eh?? haihhhh

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..best2..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...