MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 25, 2011

menang 4 tiket wayang @ asia media tv :)

alhamdulillah...menang tiket wayang lagi..tak putus2 nampak nye stok tiket wayang aku hehe...save duit xyah bli tiket wayang dah...

kali ni menang kat FB asia media tv, just kena tulis 
"@AsiaMedia, Sector 7 is a great movie because .................................................................."
pemenang dia random je...klw ko nye slogan ntah hape2 pon xkisah hehe..., ni kali ke-3 menang tiket wayang kt asia media tv.klw sape2 kaki wayang tu try la join kt situ mana tau lenkali rezeki korang plaks..

aku wat nama aku, nama amrul & nama adik aku..tak sangka plak aku & adik aku menang..dah dapat 4 keping tiket dah kt situ..aritu pon menang kat cinemaonlien cite sector 7 2 keping, ni dapat lagi 4, so ada 6 semenye tiket cit sector 7, wah ni klw buka kaunter wayang ni untung mokcik haha...



kemenangan ke-2 @ asia media TV
kemenangan ke-9 utk oct 2011
total 2011 : 150 kemenangan

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg sesuai ngan title RATU WAYANG..nk join tp tula kalo dpt ari weekdays kn..ada tk yg ari vkend..mcm la menang tnye kn..join pn blum..hehehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue pon nak try join jugak la

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

rezeki, rezeki...
duta wayang plak pasni nana, hehe

KSWSK said... [Reply to comment]

dah nama ratu wayang kan..harus la kumpul tiket wayang byk2

juelee said... [Reply to comment]

tahniah..
best hehe kite dah lama stop contest

Alycia said... [Reply to comment]

tahniah nana..

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

kalau join kt asia media tv
dia nye tiket bole tgk bila2 masa je
tp klw cinemaonline biasanya dia preview screening

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
join la
mana tau ada rezeki

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
adeh..aritu duta airasia
skang duta wayang plak ek

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
hahaha..sabo je la..
dah kasi nama ratu plak skang

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
ye ke stop
aritu ada juga menang heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Alycia

tq..

azlin mrs'Hairil said... [Reply to comment]

menang lagi..tahniah

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

congrate, dpt merasa tiket wayang free...sy tak pernah...visit me back, join my site...salam perkenalan :D

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

memamg ratu wayang sungguh la, banyak kali mennag plak tu, tahniah k

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..sokomo sis betuah n ie..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...