MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, October 30, 2011

menang barang kemas habib jewel!

yeahaaa....menang barang kemas habib jewel!! 
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tipu je..kan bez kalau aku menang hehe...sape2 yang join peraduan jom balik kampung dengan mamy poko siap sedia la tunggu dia nye keputusan esok,(lama gile sebulan baru kuar result) ramai kawan2 yang join contest ni, ayu rafikah, naa mamaiqy, ayu setot, cutemum,shieha, wan, masrihati good luck untuk semua

aku tentu2 kalahnye hehe..sebab komik aku ntah hape2 main taram je langsung tak kreatip..ntah2 salah sorang geng blogger yg menang ni menang tak?ayu rafikah, cutemum maybe??undian diorang tinggi aritu

saje wat tajuk gempak2 baru ramai orang masuk hahaha..KEJI!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

fieda said... [Reply to comment]

wah..panas punya tajuk entry ye...hehe

Lelord said... [Reply to comment]

huh...saja tau laju je aku masuk

mama rifQy said... [Reply to comment]

oh esok ke result!!! wajib la kite tak menang..main tibai ayammm je buat ceritaaaa

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

kita kalah lah nana

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

hahaha..mmg laju jek pon tekan..gimik jek rupenye yek..=p

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Uishhhh!!! Wat suspen je ini org.. ;)))))) kalau lah btul.. Perghhhh!!

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

hahhaha ingatkan betoi2 tadi.. hihii

watyz said... [Reply to comment]

x pe next time ble menang habib yer... :)
** aku pk kan btol2 la tadik. tertipu aku!!! hahhaha

Cik Bambam said... [Reply to comment]

mana lar tau nxt contest menang besar ker! hehehe

Cute Mum said... [Reply to comment]

join kejap jer..
pastu dah give up..
huhu..
gud luck kat kawan2 lain yang join..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

hehhe ingatkan betul td ;)

tiefazatie said... [Reply to comment]

hehee...xpe..menang gak..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...