MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 19, 2011

menang Limited Edition T-Shirt & Movie Passes sector 7

alhamdulillah....rezeki ari ahad..bangun pagi buka je latptop saje la usha2 cinemaonline nak nengok result contest sector 7.macam tak caya je aku antara pemenang hadiah utama

Special Prize x 8
1 x Sector 7 Exclusive Limited Edition T-Shirt
1 x RAM Double Movie Passes

ni pestime menang hadiah utama..biasa menang hadiah saguhati 2 keping tiket wayang je, kali ni siap dapat tshirt limited edition.slogan dia tanya kenapa aku nak tengok cite ni?aku tibai je..cakap tak sabar nak tengok kelainan aksi aktres pujaan aku beraksi padahal pelakon dia haram aku xkenal hahaha...dah tu bukan cite omputih..cite korea aku mana la layan cite korea ni, tapi xpela...dah dapat tiket pree bole je nak layan nanti hehehe...tahniah juga kat wawa yang menang consolation prize dapat tiket wayang.

nengok iklan dia mcm bez je cite pasal alien, xsabar nak g tgk.
 adiah kena g collect plak, malas la nak collect suh diorang pos je nanti kena cas delivery RM10, malas nak redah jem g opis dia kt PJ nun

tahniah juga wat kwn blogger fazilzura & wawa menang tiket wayang
kemenangan ke-11 @ cinemaonline
kemenangan ke-7 utk oct 2011
total 2011 : 157 kemenangan

tengah tunggu result cite in time harap2 ada rejeki..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

wah dpthadiah utama..tahniah..citer korea ye..

Cute Mum said... [Reply to comment]

tahniah..
uyun dah tak join contest kat sini sebab hadiah kena g amik..
kalo nana kat kl tak rasa jauh..
kami yang dr kajang nak ke pj nun..
tak berbaloi..

azlin mrs'Hairil said... [Reply to comment]

tahniah...untung nana :D

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats!!

Cik Bambam said... [Reply to comment]

syok ehhh!! congrats kak nana!

eB ezrin said... [Reply to comment]

tahniah :)

watyz said... [Reply to comment]

tahniah!!!

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

wahhhh makin hebat nana sekarang hehehehe

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Tahniah dear!! ;)

KSWSK said... [Reply to comment]

wa tau opis dorang tu kat mana..dekat ngan lrt kelana jaya..tp mls la plak nak kesana tu..huhuhu

Alycia said... [Reply to comment]

tahniah beb.. slalu sgt menang tiket wayang.. jeles kt ;)

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
tq..ahh cite korea

Nana said... [Reply to comment]

@Cute Mum
kalau xnak amek adiah kt opis dia
diorang bole pos uyun

Nana said... [Reply to comment]

@azlin mrs'Hairil
hehe tq

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
tq..

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
hehe mekaseh

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin

tq

Nana said... [Reply to comment]

@watyz

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
aiseh,,,
xde hebat mana pon ayu
luck je kot heee

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@KSWSK
wa suh diroang pos kan je

Nana said... [Reply to comment]

@Alycia
tq hehehe
dah tu kata kaki wayang kan
harus la join contest wayang gini heheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...