MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 25, 2011

mereka pon terjebak dengan contest

ari jumaat lepas, ajak ajak lepak umah dia, sebab geng BFF pon saje nak lepak2 & meeting skit pasal photoshoot esok harinye..wah siap meeting tau haha...ober. sesambil tu deah tlg settingkan blog falsya letakkan nuff segala bagai..yelah..kawan tu baru2 nak berjinak dengan dunia blog kan..kita tlg la mana patut hehe..

sesambil tu juga ktorg seme join contest myperodua kt fb tu..oleh sebab dah banyak juga trip kami sama2 kan..so ktorg masing2 masuk 1 nama & hantar mana tau kot ada rezeki..pemenang utama kena bawa 3 orang kawan utk bercuti dengan menaiki kereta perodua, duit minyak dia bagi RM500 + duit belanja RM5k! rugi xmasuk..bukan kena like2 pon..hantar je gambo..tengok la klw ada rezeki kan.

dah skang ni diorang pon dah terjebak ngan contest haha..tapi mcm nana & falysa tu ktorg lah yg tlg buatkan..saje masuk ramai2 mana tau kot ada yg sangkut kan? mekaseh la kat tuan umah, deah yg masak kan kami dinner malam tu..ala dinner ringan2 je..aku juga yg tak reti2 nak kenyang siap masak magee kari..sedapp makan time hujan lebat hee..malam tu aku tido umah deah, sabtu pon tido umah deah lg..selamba je kan..mcm orang bujang kekee....dah tu laki xde sini..bujang la juga bak kata deah MBA (married but available) hehe..
 



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

21 ribu orang memberikan idea bernas:

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Alahai sian damia.. Ngantuk sgt le tu.. ;)

azura samsuddin said... [Reply to comment]

betul bukan susah mana pun, hntr gambar je, zura pun join ade rezeki menang ;)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

besh dpt kwn2 yg satu kepala :) perodua ada contest yer? me tak tau plak :p

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

lenanyer damia tido...

mama tisya said... [Reply to comment]

best bila melepak sesama BFF..dh gaya mcm org bujang..tringat zaman2 blum kawin tdo umh BFF tp lps kawin idak ler tdo lg..hehehe

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

sonok kan lepak2...me dah lama tak lepak ngan bff memasing bz kerja huhu

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

mcm masa lum kawen.dah kawen bff pu th kemana

mummy_ayu said... [Reply to comment]

seronok tu..leh lepak2 mcm time bujang2 dulu...

amiey lee said... [Reply to comment]

hee macm nak join..tapi kena bergambar ngan produk safi ke weii heee

watyz said... [Reply to comment]

rajin nye korang. insyaAllah ade rezeki x kemana... :)

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
heheh tu la..

Nana said... [Reply to comment]

@azura samsuddin
hehe join gak ek
good luck

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
ahh senang je nak join mz

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
letih sehari tak tido

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
ni sebab deah dok bujang
tu bole tido umah dia
klw ada family dia mmg tak tido la ehee

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
tu la..sementara seme lom kawen
bole la lepak2 gini

Nana said... [Reply to comment]

@wan nurul hezrina
bese gitu la kan..
hrp2 ktorg ni stay mcm ni

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
tu la dah kawen tp mcm org bujang je heheee

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
ahh tu syarat dia

Nana said... [Reply to comment]

@watyzheheh
insyallah
kita cuba je

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..bestnya sis.,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...