MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 13, 2011

opah's semperit - komen dari para customer :)

ok ni bukan aku nak tipu ek..nak tunjuk skit komen dari mereka2 yang dah pernah beli & makan opah's semperit..ok kita mulakan ngan komen kt pesbuk ni dulu

rosliena - opismate aritu aku bawa kuih tu kt opis kasi dia rasa pastu dia ckp sedap, abes raya aritu aku oder 1 balang dia pon minta satu balang juga..
deah - ha..deah ni la yg memperkenalkan aku ngan opah's semperit ni..sebab aku makan kt umah dia la..aku termimpi2 kuih semperit tu heeh... 
kak lina- ni kawan amrul nye kakak customer pertama yg oder ari rabu lepas, dia beli sebalang besar 1 ari je makan dah abes katanya hehehe....
ni komen dari suziey customer ke-2, suziey bli perisa pandan
suziey sorry aku cilok gambo ko bersama props serta model2 semperit tu haha...
 sorry nett aku cilok gambo ni kt blog ko..nett pon dah 3 balang beso rasa yang asli , pandan & keladi...yang nett pegang tu suziey yg oder perasa pandan
cer nengok apa nett komen? CEDAP ok..hehe...kan aku dah kata..insyallah xkan mengecewakan kuih semperit ni..memang cedap.. & berhantu..dah makan nak lagi..dan lagi



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

femes gmbr kami psl semperit..hehehe

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Yang!! Kalo ina yg dr ipoh ni nk order camna? Kena g sana ke collect? Brminat le yang.. ;)

watyz said... [Reply to comment]

kalo ke kl ble la order ek. tingin nak rasa... :)

[-suziey-] said... [Reply to comment]

sedap dan cantek wei..ekkekek:D syiok plak tgk gbr kami tu..hehe..pasni sume beli semperit ko posing camtu..hahahaha

mummy_ayu said... [Reply to comment]

jadi model semperit la kita...

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

Salina@IbuAqil : tunggu KAMI g bercuti ke ipoh..skaligus hantar..hehe

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

eh cm aku nye blog lak tlg jawap..ober kn..ekekeke

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sedap je nampak..nak try la...

Hermit said... [Reply to comment]

waaa perlu cuba ni :)

Cik Bambam said... [Reply to comment]

rezeki2.. hehehe

Ana Farhana said... [Reply to comment]

wah! sodappp ehhh

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
MODEL SEMPERIT TAK BERBAYAR HEHEE

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil

bole la kot saya pos...
tapi tak jamin takut pecah
so far kuih ni mmg ada dalam kete bawa g sana sini ok xpecah pon

Nana said... [Reply to comment]

@watyz

heheh xpe
klw ko nak kirim la sama biras ko

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]
heheh sedap kan?
bukan setakat sedap tapi bentuk pon comei jek hehee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
model tak berbayar heheee

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
hahahah
tu dia..
asst marketing dah bersuara kekeee

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
mmg ober pon hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons

bukan nampak je sedap
rasanye pon mgm sedap heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Hermit
bli la 1 try heeee

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Bambam
alhamdulillah..

Nana said... [Reply to comment]

@Ana Farhana
sangat sodap!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...