MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 1, 2011

opah's semperit

STICKY MODE

saya ada menjual biskut semperit pelbagai perisa antaranya:
semperit asli
semperit keladi
semperit strawberry
semperit pandan
semperit coklat
semperit campuran (semua perisa ada dalam nye)
harga : botol besar 60 pcs RM30 botol kecik 40pcs RM18 (tidak termasuk cas penghantaran)
berminat bole terus call saya nana 012-2394156


P/s : kuih ni sentiasa ada je..bukan musim raya pun ada...tapi kalau kata stock kuih tu xde kalau korang nak oder, korang kena tunggu la ye kuih ni dibuat.kalau nak lebih selamat sila order lebih awal.

entry pasal semperit bole tgk sini
http://ibudamia.blogspot.com/2011/10/opahs-semperit-nak-oder-silakan.html
http://ibudamia.blogspot.com/2011/10/semperit-paling-sedap.html

22 ribu orang memberikan idea bernas:

lia said... [Reply to comment]

aku roger ko nnt ek nana....

Mama Gee said... [Reply to comment]

menariknyaaa!

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

dah raya pun ada orang order semperit lagi ke...? hehehe

Mrs.Imran said... [Reply to comment]

cantiknya semperit nih....sayang nak mkn...

Ummi Dania Yasmine said... [Reply to comment]

semperit???? alahai suka semperit. kuih org dolu dolu

Nana said... [Reply to comment]

@lia

OK BEREH!

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Gee
bukan saje menarik
tp sedapp

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG
ada...hehe jgn xtau

Nana said... [Reply to comment]

@Mrs.Imran
bukan saje rupa dia cantik
tapi rasa dia pon sedap tau

Nana said... [Reply to comment]

@Ummi Dania Yasmine
tapi semperit ni dah di modenkan
ada mcm2 perisa

Naura said... [Reply to comment]

caner nak order?

QUEENPINK said... [Reply to comment]

queenpink nak order..

tapi bimbang kuih semperit pecah pula jika dipos ke temerloh,pahang.

jika nak ambik sendiri..ambik kat mana ye?

Siti Kartini said... [Reply to comment]

nana, mmg sedap semperit ni. 1 balang saya bawak balik rumah dah habis wiken lepas. 1 balang tinggal kat opis, hari ni opismate try semua kata sedap dan nak order. kalau order banyak dalam 10 balang ke, nana bleh ke antar? :) saya kata kena tanya tokey dulu bleh ke tak antar, kalau boleh baru saya berani ambik order dari diorang :)

Hanih Borhan said... [Reply to comment]

aik...awat tarikh entry bulan disember?...haha

Ain Atika Zailani said... [Reply to comment]

heheh akak,, sorg tau ggu akak je. ehhhe kite hari2 update a.asia tu but x tau sama ada harga tu utk pergi balik @ sehala je. pastu x tau betul ke x tempat yang kite tgk tu. kite cadang nak ke kuching april 2012. pastu kite takut nak book kot kot nnti terkena ape ape caj tah. hahaha...first time nak booking sendiri. takut gak. nak mintak akak tolong ajar pun x tau mcne caranya.huhu..

Ena said... [Reply to comment]

nana,

nak mintak add email nana..

skrg blog akak di private kan buat sementara.. so, akak nak invite nana.. blh kasi ke irdina2010@yahoo.co.uk.. macehhh

Jessica said... [Reply to comment]

This kuih looks nice...

Eyriqazz said... [Reply to comment]

nyam3..nampak sedap..nanti saya tanya wifey berminat tak...

Totie@Tomy said... [Reply to comment]

wah macam2 jenis dan nampak sedap2..

Cik Azizah said... [Reply to comment]

wah berwarna warni la kak...

Masni Syafie said... [Reply to comment]

cantek...=)

Mrs. Lady's Stylo said... [Reply to comment]

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...