MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 21, 2011

kejadian lawak di pesta buku

kejadian yg berlaku kat maeps masa g carik buku damia..masa mula2 sampai tu cuaca mendung & xlama tu tengah dok makan sebelum masuk dalam dewan tu hujan lebat gile..kebetulan sebelum hujan turun tu aku g toilet kt tepi dewan amrul lak makan kat tempat makan.

sudah aku g toilet aku tros la beratur nak masuk dalam dewan, pastu aku call amrul suh datang tros kt pintu masuk dewan aku tunggu dia kt situ..ok la...aku tunggu depan pintu masuk sambil tu aku nengok la amrul berjalan nak pegi kt pintu dewan sambil pegang damia..time tu hujan lebat gile ni..aku nampak la amrul lari2 anak sebab hujan lebat kan..

baru 2,3 langkah amrul berlari tiba2 aku nengok payung amrul menguncup ke atas! hahaha....abes terbogel payung tu tinggal besi dia je..hahahah aku xtahan teros gelak sakit perut kt situ..bole plak aku tengok segala yg terjadi tu dalam sekelip mata je..heheheh..mmg lawak la..abes basah damia & amrul sementara nak cross dari tempat makan ke pintu masuk dewan...

jahanam la sudah payung kalerpul aku yg dijadikan props mata PS aritu..dah tu kata rege pon murah kan RM8.90,jadi kualiti nye pon setanding harga la..kena tiup angin kuat abes jahanam hehehe....(patut la rege murah..xtahan rupanye..kalau time panas bole la pakai, klw pakai time hujan wasalamu la jawabnye)

payung kalerpul yg tinggal kenangan
macam gini la payung amrul pegang tu terkuncup ke atas..aku saksi depan mata hahaha...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

huhuh..
kesian...
abis payung!

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

hahahaa...xpe xde nye kenangan leh je beli lg kt DIY..berlambak..huahuaha

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

inalillah wahai sang payung=)skang musim ujang..sik ujan jer so beli barulah jawapnyer

mama tisya said... [Reply to comment]

lawak tul..tkpe payung murah leh bli lg..DIY dkt je..ehehehhe

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

hihihi...biasa payung senang menguncup ni yg jenis leh lipat tu

azlin mrs'Hairil said... [Reply to comment]

mcm la keadaan damia masa tu...cian basah die

mama rifQy said... [Reply to comment]

hahahhaaha..kelakar!!kesian damiaa basah!!

InaAchik said... [Reply to comment]

mana nak beli payung cenggini ni beb? x jumpa pon... nak jugak... yg pasti, nak buat prop jer... xder nak berpayung dlm hujan takut jadi cam amrul! hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...