MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 20, 2011

percutian tak di rancang :)

kalau ikutkan tahun ni, xde dah g oliday sebab aritu dah g cherating kan? so ingat dah xde la nak jalan2...tunggu tahun depan plak.sekali dapat plak voucher FREE dari the mines vacation club aritu....orang kata rezeki jangan ditolak kan?hee..ni la namanye rezeki datang bergolek.....aku dah booking dah hotel yg aku nak & tadi aku dah dapat pon confirmation slip hotel tu fax.ada 4 pilihan hotel yg bole pilih antaranya:


1.country heights resorts kajang - xmo la dekat sangat kajang..nak oliday apa kat situ..dekat sangat la...xrasa mcm oliday hehe
2. palm springs resort, port dickson - anne kata tempat ni berhantu hoho..xmo2..tatot...lagipon PD bese pegi juga
3. Perdana Beach Resort, langkawi - adeh..tahun ni dah 2x g langkawi, kang g langkawi lagi beli coklat lagi kenceng manes aku haha..xmo2 sebab baru jek ritu g langkawi
4. equtaorial hill resort, cameron highlands - ha...i likee sejuta kali sebab?antara banyak2 hotel ni..equatorial yg paling mahaii kan?jadi kita kena gunakan peluang keemasan tu..kata bole pilih so kita pilih la yg mahai ehehe..

akhirnya kami sepakat nak pilih hotel equatorial cameron highlands, aku cakap kt amrul aku yang tanggung seme dia tinggal bawa badan & tlg bawa kete je hehe....sebab? aku tak bagi lagi hadiah beday dia aritu...so ni kira adiah beday amrul la ni..percutian ke cameron highlands, hotel free dah, aku banje minyak, tol & makan je hee...

salah satu sebab juga aku nak g sini sebabnye aku sangattt suke cameron, kalau masuk kali ni kira 3x dah la g cameron, haih...mmg bez tak tau nk ckp macam mana..kalau sape2 tak pernah pegi lagi tu korang pegi nanti korang tau la kenapa aku suka sgt g cameron

tepek sekeping gambo g cameron last year, time lengan blom besar gajah lagi hahaha...apa nak jadi la lengan aku skang nih kemain kembong
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

32 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

beshnya nana nak g cameron lagi

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

nana nk check in bape hb tu? kita gi sana mggu dpnn..yahoooo.. pgi 28 balik 30 :D

syanasaid said... [Reply to comment]

oooo yg pasal ni aku da baca
hahhaa lupa wei

hepi oliday ek

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

eee..betullah..palm spring resort kat PD tu menyeramkan....nasib baik masa ayu pergi dulu2 sebelum ada aleesya..kalau tak?? huhu...menyeramkan...dan suram..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

nak ikut nana...nak ikut....kikiki...duduk dalam beg boleh...

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

seronoknya bercuti cuti malaysia..nak2 skang mmg ujan jew mesti sejuk cameron...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me pun suka cameron sbb sejuk hehhehe

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

syoknya...happy holiday yer...

adarnadzmie said... [Reply to comment]

selamat berholiday yer nana...hehe

azlin mrs'Hairil said... [Reply to comment]

bestnye dpt g cameron..
lama betul x pergi sana

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

bestnye...!
best btul adiah besday amrul, hehe

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

syioknye bercuti :)

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hehe tiba2 plak xplan pon

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
bln 11 fiza hehe xjumpe lah

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
hehehe
xpasan la tu

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
dok dalam blk air bole su hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@wan nurul hezrina
tu la musim ujan ni sure beku kt sana

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
ngeh2x lain mcm je bunyi je hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Lynn Hamzah
hehe tq

Nana said... [Reply to comment]

@adarnadzmie
mekaseh

Nana said... [Reply to comment]

@azlin mrs'Hairil
haih xsabar lak rasanya hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
tu la
rezeki kan
hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Ardini Humaira
release tension hehee

Ya ALya said... [Reply to comment]

ya semestinya mesti nana ada bawa balik FM cameron kannnnnn.....

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

bestnyeeeeeeeeeeeeee...ada jgk kajang ek..best apa oliday kt kajang :P

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

slmt bercuti.
EQ bes. Jalan kaki je pegi Kea Farm. Retu kekda duk situ la. Tp bukan EQ punya. Natasya Resort pun situ gak.
Lps tu ada ladang stoberi. Pun jalan kaki je dari EQ.

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Yehaaaaaa!!! Cameroon is my feberet place.. Walaupun skadar pg pagi ptg blk x tdo sana.. Suka sgt pekena teh tarik kat bharat tea shop smbil mkn strawberry cheese pie dia.. Bila nk g tu.. Kami dr ipoh ke sana 45min je.. ;p

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya
hehe itu wajibbb

Nana said... [Reply to comment]

@e.l.i.z.@hehehe
cuti kajang jumpe eli lah

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI
haih tak sabar ni hehehee

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
heheh saya pon suke cameron
ktorg g ari keje la..bln depan

tiefazatie said... [Reply to comment]

nie pic nie sis katne eh?
ladang teh mana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...