MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 24, 2011

photoshoot safi balqis

wah gile..tajuk mcm model je...baru wat photoshoot utk produk safi balqis hehe..

ari sabtu lepas, ajak geng BFF g taman metropolitan, wat photoshoot SEMATA2 nak join contest safi balqis..heheh...seb baik la..kawan2 aku ni seme supporting belaka...kami seme pakat lagi sekali nak pakai jeans & biru..konon2 nak ikut warna safi lah putih biru hehe...aritu masa ktorg PS kt sini, ktorg tak amek gambar kt kawasan pelantar ni sebab bawa anak kan, bahaya..so kali ni port kami kat pelantar tu..pagi2 plak tu sampai memang xde orang.

nasib baik juga la geng ktorg ni cukup 4 orang sebab syarat contest tu kena amek gambar bersama 3 rakan & kalau menang 3 rakan ni juga la yang akan pegi bercuti bersama kat gold coast sepang & menang hadiah ipad.memang aku tau chance untuk menang tu susah sebab pemarkahan dikira dari 50% like dari kawan2 & 50% plak dari juri.xpela..atleast aku cuba kan...menang ke kalah tu seme adat pertandingan...

di kesempatan ni..aku nak minta juga pertolongan korang..kalau bole tolong vote kami yea...pada sape2 yang dah sudi vote tq banyak2...

deah tlg makeup kan







gambo ni wat selftimer kamera letak atas beg kamera hehe..



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

36 ribu orang memberikan idea bernas:

Fadzillah Kamarudin said... [Reply to comment]

kalu ada geng memang best nak ps...
kami takdak geng nak amik2 pic ni...kalu adik ada..ok la...
nak suh hubby...
baru bawak kuar camera...terus kena sound...huhu...
=(

all the best nana...
bagitau nak vote kat mana...
my vote is for u...
=)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best tu..posing2 ..masuk contest..all the best & good luck!!

cik chinta said... [Reply to comment]

wah....cantik r...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

serius mmg cantik..kalo sue jadi juri...confirm menang ni...anyway sue dah vote semalam...sampai kn bising la ngan akob lambat masak..kikikikik

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

pic tu sgt cun, kalau judge based contest mesti boleh menang punya :)

mama rifQy said... [Reply to comment]

wahh..semakin pandai korang mengsnap gambar gune DSLR!!!! nway..moge murah rezeki nana ye

amiey lee said... [Reply to comment]

huhu ok nnti bgtau..memalam aku dh leh guna intenet kt umah..so leh masuk fb... hahahaha

aku suka gilerrrrrr gmbar last sekali tu

mama tisya said... [Reply to comment]

cun gmbr korang..good luck

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

gambar cantek...nana harapan tinggi ni...boleh menang punya :)

atty's said... [Reply to comment]

gudluck nana..kty dah like banyak kali dah ..

nak mntak tolong nana jugak tolong like page nie

http://www.facebook.com/Putera.Guesthouse

tq nana..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

serius gambar cantik..insyallah..boleh menang punya ni...good luck

fieda said... [Reply to comment]

korang pandai posing...harap korang blh menag..:)

Nana said... [Reply to comment]

@Fadzillah Kamarudin

bole tgk entry atas tu mcm mana nak vote..nanti tlg yea..

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

tq ayu...

Nana said... [Reply to comment]

@cik chinta
hehe mekaseh

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hahah sabo je la
tq sue

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

xpela mz..klw dpt hadiah saguhati pon ok juga hehee

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
heheh ala..try setting biasa je

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
ok like banyak2 tau hehe
gmbo last tu deah amek

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

tq..

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
heheh doa2kan la kami menang yea

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
ok tq kak nanti saya bote akk juga

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
hehe tq fieda

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

wow boleh jadik model lepas ni....nice picture

Alycia said... [Reply to comment]

wah.. smgtnya korang.. harap2 ada rezeki menang ipad tu.. nnt kt like ekk ;)

SyaNa said... [Reply to comment]

aku da like byk kali da
gud luck ek

Biqque said... [Reply to comment]

ya Allah rajin sungguh la masuk contest siap buat photoshoot :D u la orang yg paling semangat i tgk untuk masuk sume contest :D keep it up!

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

semangat semangat!suker gambar yang last sekali tuh...cantik sangat

watyz said... [Reply to comment]

suka pic yg last skali tu... :)

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
hehehe
model tak bertauliah kekeee

Nana said... [Reply to comment]

@Alycia
hehe tq..
mesti la kena semangat
nk menang hdiah bez hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
tq beb
sayang ko

Nana said... [Reply to comment]

@Biqque
hahaha
biqque ada org lain semangat tau
biqque xpernah jumpe lg kot
saya ni sebab tgk orang tu la sy terikut

Nana said... [Reply to comment]

@wan nurul hezrina
tq..hehe gmbr last tu xbole submit sebab xckp 4 org

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
tq..hehe deah yg amek tu

Laish Closet said... [Reply to comment]

Hi dear.. salam perkenalan..
Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...