MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 21, 2011

real steel sangat bezz

ari ahad tengok 2 cite tu..lepas abes tengok cite the cat rest dalam sejam stengah masuk wayang balik tengok real steel.sebenarnya ramai yg kasi review cite ni bezz tu salah satu sebab aku nak tgk cite ni.., well mmg bezz pon, start2 je dah bole nampak jalan cite tu nampak menarik.

cite dia mengisahkan sorang budak lelaki yg kematian maknye, kemudian dia ditinggalkan sementara kat ayah dia charlie yg dia sendiri pon xpernah kenal sejak dari lahir..budak laki tu nama max, comei orangne & sgt stylo & degil!.charlie ni keje dia gusti robot je..asik2 kalah je seme perlawanan dia..

sampai la satu ari sejak dia jaga max tu, tiba2 keadaan jadi berubah, max jumpe robot atom kt tempat pembuangan sampah,dari robot yg xde apa2 akhirnya robot tu jadi sgt special sebab dapat kalahkan robot yg paling terer di dunia.bez la cite ni..aku nengok amrul kemain excited tgk cite ni



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

25 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

apsal gmbr 1 kosong..ke videoklip??mmg best pn..tisya siap bertinju mcm robot tu..hehehe

einz said... [Reply to comment]

beestnye~huhu......

syanasaid said... [Reply to comment]

haah gambar no 1 kosong
aku ntah bile nk tgk wayang
huhu

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue ngan akob baru tgk malam tadi,...sama syawal...syawal pon suke je tgk..kikikikik....mmg best siap sue n akob nak G cari CD pulak...nak tgk lagi kat umah

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

alemak..ramai kasik review best
nak kene pi tgk gak ni

!! YaNa YassiN !! said... [Reply to comment]

mmg best giler,.. teruja sampai rasa xmo kuar panggung,... xleh trima citer dah habis,.. hahahahha!!!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ramai org ckp citer nie best..kena tgk gak nie..

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Wargh!!! Menarik ni nana.. Kene p tgk ni.. Tp demam2 bleh ke duk wayang ngetor plak krg.. ;)

SoLy SoLicious said... [Reply to comment]

da nengok ke? jeles ni..heee

::NureeN:: said... [Reply to comment]

nk try jgk la.. ramei dok suggest srh g tgk

dela said... [Reply to comment]

bestnya jalan dengan anak..... :)

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

lama dah tak tengok wayang..ada anak kecik jawabnya setahun lagilah=)

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
kesilapan teknikal skit hehee
way yeke tisya siap tinju ek
damia dia tgk kejap je pastu tido hehee

Nana said... [Reply to comment]

@einz
sgt menghiburkan

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
silap tadi
aku xpasan xde gmbr

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
tu la bak kata sue
jatuh chinta ngan hugh jackman heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
mmg bez
tak rugi nengok

Nana said... [Reply to comment]

@!! YaNa YassiN !!
haha tau xpe
klw bole nak tgk je lama lg
xmo abes heee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
yupp mmg bez pon

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
hehe pkai stokin tebai

Nana said... [Reply to comment]

@SoLy SoLicious
dah kan ada tiket wayang tu heee

Nana said... [Reply to comment]

@::NureeN::
hehe mmg bez

Nana said... [Reply to comment]

@dela
hehe yg xbez nye
klw dia minta bukan2

Nana said... [Reply to comment]

@wan nurul hezrina
xpe bli cd je
tgk ngan anak skali heheee

mama rifQy said... [Reply to comment]

ratu tengok wayang ni!! betulla macam mamatisya cakap!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...