MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, October 16, 2011

rembat photo puzzle @ mydeal

lama  juga la aku xbuka mydeal ni...skang ni nengok banyak deal holiday la..beznye kalau la aku duit banyak...mmg aku beli dah hehe....usha punya usha sekali ternampak satu deal yang menarik ni, dulu masa aku ronda2 kat sungai wang aku pernah jumpe kedai tu wat photo puzzle ni..tapi rege nye mahai juga la..sekali nengok kt mydeal ni RM32 je..so aku pon dengan tak terhagak2 menabur zakat kat mydeal hehe..

menariks plak nengok...aku dah email dah kat jem gift world tu gambo apa yg aku nak utk dijadikan puzzle..sekali dengan layout nye, proses nak menyiapkan puzzle ni makan masa 2minggu, bila dah siap nanti dia akan courier tros ke rumah tanpa ada sebarang cas, jadi rege RM32 tu termasuk postage.bez kan?tunggu je depan umah xyah nak susah2 g carik parking segala kt sungai wang sana

ni pestaim benda lain kat mydeal kalau tak tengok history order aku seme tiket wayang & popcorn jek
rege asal dia RM64 dapat diskaun 50% aku ni mula la kan..duit ada skit tangan tu mula la gatal nak bli itu ini..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Ya ALya said... [Reply to comment]

t dah siaap nk tgk yer gambarnyer....

Lelord said... [Reply to comment]

huhuhu menarik...aku ada gak masuk dalam deals tp x reti la pulak nak guna wakkakakaa

azura samsuddin said... [Reply to comment]

zura penah gak wat cmni utk gmbr aina tp zura guna yg heartbeat, beshkan lain dr yg lain asik gmbr biasa je tepek dlm frame sesekali wat kelainan sket ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...