MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, October 15, 2011

rezeki di hari jadi amrul :)

sangat senyum lebau nih...heee...

pertamanya :
amrul dapat voucher penginapan 2 hari 1 malam kat hotel ada 4 pilihan, country resort kajang, palm spring PD, perdana resort langkawi atau equtorial cameron highlands

keduanya:
arini adiah dari nestle jom makan dah sampai..aku menang 200, nama amrul menang 100, kakak & adik masing sorang 100 jadik total aku dapat RM500 heee sebab aku pakai nama diorang je..lagi 200 deah & wan dapat masing2 sorang RM100

gambo & cite selanjutnya mcm mana bole dapat voucher penginapan tu lain kali kita cite ek..nak kuar dah ni g celebrate beday amrul hik..hik...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

wowww..memang untung amrul ni!!!!! hepi besedayy!! special treat nih!!

Lelord said... [Reply to comment]

menang beso ni huhu

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

equatorial cameron cam best aje

Ya ALya said... [Reply to comment]

tahniah.....

~ana~ said... [Reply to comment]

wow..murah rezeki..alhamdulillah...

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

mana gambo kek?

azura samsuddin said... [Reply to comment]

rezeki tergolek tuh, paling besh dpt voucher penginapan kat hotel, kat mana2 pun x kisah sbb ttp besh, tahniah utk nana & amrul, sekali damia sbb nati damia ikut skali mama+abah g jalan2 :)

watyz said... [Reply to comment]

btol2 rezeki... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...