MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 3, 2011

opah's semperit : tempahan raya haji kini dibuka

nak bagitau ni, oleh sebab raya haji pon xlama lagi dah..so tempahan kuih semperit dah bole wat skang yea...

korang bole tros oder kat komen box entry ni, or email nanamrul@yahoo.com or sms/ call aku
012-2394156, no acc maybank aku 162209940659 fauzana ismail.

semperit asli
semperit keladi
semperit strawberry
semperit pandan
semperit coklat
semperit mix(semua perisa ada dalam nye)
harga : botol besar 60 pcs RM28 botol kecik 30pcs RM15 (tidak termasuk cas penghantaran)

kalau sape2 nak oder utk makan hari biasa bila2 je bole ye.

 
sape2 yang nak oder, skang stok kuih tinggal sikit je..kalau xde perisa yg korang nak tu kena tunggu yea...


nak tengok komen dari para customer klik sini :

15 ribu orang memberikan idea bernas:

NeenaAnuar said... [Reply to comment]

WOW! seriously lain dari yg lain kuih semperit nie! lookss so beautiful.. colour yg menarikss! :)

- dieyana - said... [Reply to comment]

kalau dieyana tempah, boleh ke nana hantar/kita jumpa kat KL, ada caj tak kalu gitu? ^__^

- dieyana - said... [Reply to comment]

nana, dieyana dah emel kat awak....;-)) tq!

BabyRayyan said... [Reply to comment]

nana, sarang semut leh order x??? hehe....sedapla sarang semut nana.mmg terbaekkla.:) klu leh order tuk raya haji ni bgtaula eh...

youramirah said... [Reply to comment]

haiii la apasal baru tau pasal semperit bulat ni heh? due saya esok je ni ha. kompom induce by monday klu xberanak on this weekend. huhu. boleh ke makan time pantang ek? aduusss. nampaknya kena order pas abes pantang la gini. bleh je order anytime kan kan kan? *pegang tangan sambil kelip2 mata* =P

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply to comment]

EH ITU SEMPERIT KE?? LAINNYE BENTUK..SELALUKAN JENIS LURUS JE..

hamzah ian said... [Reply to comment]

nampak sedap owh

hakak CNN said... [Reply to comment]

okeh siyesly pestime dengar kuih semperit macam-macam perisa...sound good..!!

btw kalau pos semperit tuh tak hancur2 ker nanti..colorfull sangat dan macam sedap jerk.teringin nak cuber..

kalau pos guna pos aper?berape caj penghatarannyer?

Nana said... [Reply to comment]

@NeenaAnuar

heheh yup mmg lain dari yg lain..
bukan setakat cantik tapi gerenti SEDAP

Nana said... [Reply to comment]

@- dieyana -
cas tetap ada bergantung pada jarak tempat nak di hantar tu
tp kalau datang amek area keramat mmg xde cas la

Nana said... [Reply to comment]

@BabyRayyan

ok beres..dah siap nanti will calling2 k

Nana said... [Reply to comment]

@youramirah

heheh xpe tunggu pas bersalin nanti pon bole oder kuih ni bukan utk raya saje...tak raya pon ada..pape nanti sms je k

Nana said... [Reply to comment]

@BABY(MAMA AMANA@

yup semperit..
ni la special nye opah' semperit laind ari yg lain
tak kan dapat kt tempat lain

Nana said... [Reply to comment]

@hamzah ian

bukan setakat nampak je sedap
tapi rasa dia sgt2 sedap hehee

Nana said... [Reply to comment]

@hakak CNN

tak berani nak jamin la pecah ke tidak..
tau2 je la posmen ni dia main campak2 je..kalau nak oder juga tu kira at your own risk, saya tak bertanggungjawb sekiranya kuih tu pecah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...