MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 6, 2011

selamat pengantin baru suzana & shamsudin

 lepas g beday wafiy tros gerak g wedding zana, zana ni kawan masa skolah ampang girl dulu..skang ni dia jadi cikgu kat sekolah taman melawati, tak ramai kwn2 sekolah yg jadi cikgu ada la 3,4 orang je kot.majlis sanding mula agak lambat sebab dewan sebelah masjid...so kena hormat masjid lah kan..tunggu abes orang semayang zuhur dulu baru bole sanding

selim gilerr zana...ye la orang nak kawen kan mesti diet gile2..mcm aku gak dulu hahah..nak juga tu...cantik zana...aku suke giler baju pantin dia..dress ada reben besar kat belakang, pelamin pun kelass...kusi jenis besar tu simple je warna putih bunga2 pink+pepel mmg naik sgt pelamin dia ngan chandeliar kat belakang..memang kelass! aku suke
 pengantin yg berseri
 sementara tunggu rombongan pantin laki sempat juga aku amek gmbr ngan pantin
 aceh...ceh malu2 pantin laki dh smpai


16 ribu orang memberikan idea bernas:

AYuNG said... [Reply to comment]

cntekkk pengantin:)

watyz said... [Reply to comment]

cantik pelamin dia...

Gieyana said... [Reply to comment]

selamat pengantin baru utk kwn ko..cantik lampu chandelier dier...nnt ku nk cr satu lah..:D

[-suziey-] said... [Reply to comment]

skang ni trend kusi cengitu best btl..time kita dulu xde pn..kusi besa jek..haih..

eB ezrin said... [Reply to comment]

kalo dh pengantin musti lawo kan? :)

aleen aiden said... [Reply to comment]

alin xtau pon slalunye bakal pengantin akan berdiet.hahah.slamat pengantin baru utk kwn sis.. :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

pelamin cantikla...suke3

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..cantik la..pelamin cantik!hihi

Nana said... [Reply to comment]

@AYuNG
lawa kan?

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
tu la aku suka nengok
kusi dia kelass

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
tu la lawa kan suke nengok

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]
hahah tau xpe
skang seme pesen kusi beso2

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
hehehe suka statement ni
mana ada pantin xlawa kan

Nana said... [Reply to comment]

@aleen aiden
ye la..ramai yg akan diet supaya nak nampak cantik tp klw dah sedia kurus xyah la diet hehee

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
kan?simple n sweet

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
ifa kawen bole la wat mcm ni eheeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...