MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 18, 2011

serprise!! untuk amrul :)

lepas abes makan2 yang di sponser oleh azrah, aku & sukma dah plan baekk nye nak seprise suami masing2 yang mana beday amrul & hazwan jatuh masa hari yang sama, jadinye sebelum tu sukma dah sms aku suh wat kan kek..dia nak share katanya, dah la amrul ada masa aku wat kek tu..dia tanya sape oder?aku ckp azrah nak wat makan2 dia oder sekali..

tengah2 dok wat kek tu dalam kul 9 amrul dah tido..aku pon cepat2 la siap kan kek sudahnya amek masa dekat 2jam gak la..nak hias & tulis kek tu..kek siap dalam kul 11.30 malam. oleh kerana aku xmau amrul nengok kek tu esok paginye..aku pon call azrah kata nak letak kek tu kt umah dia..kul 11.35 malam aku drive kete sorang2 g umah azrah,aku ckp ngan amrul azrah nak kek..aku saje drive sendiri xnak dia syak kekeke.....

malam sabtu masa makan2 tu sudah2 ktorg seme makan tgh sembang2 ni tiba2 lampu kedai padam! kedai bergelap! pastu pekerja azrah kuar bawa kek yang dinyalakan lilin sambil tu seme nyanyi lagu happy birthday...aku nengok je muke amrul..mula2 dia tak syak aku yg wat seprise..tapi lepas aku panggil dia & suami sukma sekali tiup lilin muke dia tros merah padam & malu2 kucing hehehe..

makanya berjaya la epsiod aku menyeperise kan amrul...suka tau aku wat seprise2 ni hehe..masa nak balik kan...masuk dalam kete amrul tros french kiss eh silap hahah..amrul tros kis kt pipi pastu cakap thank you..haaha....tetiba aii malu2 miau kena kiss hehehe....

 masa ni kedai bergelap azrah tutup lampu
 pekerja azrah pon bawa kek pegi kat meja makan
 lilin terpadam plak..kena kipas hehee
kek yg dibuat sendiri dengan penuh rasa kasih sayang hehee
 muke orang terkejut hehehe
heheh lawak muke amrul malu2 kucing
silah abaikan gambar aku dari tepi mmg aku paling xsuke amek gmbr dari tepi kan kembang semangkuk hahaa..

ha...seprise kan?haha..padan muke aritu beday aku dia pakat ngan BFF kan nak seprise kan aku..kali ni aku lak pakat ngan kawan2 sekolah seprise kan dia, sure tahun depan dia nak balas dendam kan aku nye wat seprise lagi hehehe...
 aceh...ceh..mcm suap kek kawen plak..kemain besar haku gelak sebab apa?ada suara2 sumbang ckp ha..malam ni suami2 kena kasi "hadiah" kat bini masing2 hahaha...
  kek setelah dipotong
habes pon kek ni potong sikit2 bagi seme bawa balik
 kawan2 sekolah yg sama meraikan beday amrul & hazwan( pompuan je ye..aku skolah pompuan hee..yg laki tu seme suami masing2)
tq kawan2 semua yang sudi nyanyi happy birthday birthday boy..tq kepada tuan umah azrah & aie yang sediakan makanan sedap2 lagi lazat untuk kami seme...gile tu..kalau kira makanan seme ntah bape kena kan?tuan umah sponser tau..semoga murah rezeki korang azrah & aie..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

33 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

kalakar muka amrul tu tp best korang suka surprise2 ni

mummy_ayu said... [Reply to comment]

berbalas suprise la korang...hari tu Amrul kasi suprise..nie ko pulak..
apa pun..best!!

fieda said... [Reply to comment]

suprise.....wah..bestnya kek nana buat tu...

ZanaNordin said... [Reply to comment]

wah....
bestnya
sure amrul sengih2 lepas tu...

rajin nana buat suprise...last year pun ada gark buat suprise kat amrul kan...bagus ler korang...

moga bertambah utuh kasih sayang korang yerk

atty's said... [Reply to comment]

sengih2 amrul..malam tu dpt tak hadiah lak dr amrul..ekekekkekeke

Alycia said... [Reply to comment]

syokkan bila ada org seprise camtu...

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ayat lucah tu
bagi hadiah kat bini masing2
cesh..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

wah kalo mak terharu org bt seprise2 ni..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg terharu ni...best amrul kan..sue...x celebrate pon...akob lupa..kikikikikk

tiefazatie said... [Reply to comment]

comel gle!sweet la sis..hee

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhhhhhhhhhhh besttttttt nye......

aku yg terharu..tetiba terpikir laki aku nak wat ke seprise tuk aku bulan 12 nih hee

Cho Zila said... [Reply to comment]

bestnyer.. akak teringin nak buat surprise tapi takder idea ler...

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

takpenah tgk gmbo amrul malu2 miaw2 gitu, hehehe...cute jek, haha!

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

gila happening celebrate besday amrul :)

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

hihihi boleh plak amrul x detek kek yg nana buat tu utk dia..
sedap la tgk kek tu nana..moist gileeeeeeee

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hehehe
tu la,,ktorg mmg suka balas2 seprise kekeke
mmg amrul tersipu2 abes

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
heheh dah jadik tradisi gitu
klw sorang wat seprise mesti sorang lagi akan balas hehee

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
hehehe..bese2 je..
resepi turun temurun eeehehe

Nana said... [Reply to comment]

@ZanaNordin
heheh dia masuk kete je tros kiss hahah tekejut aku
ahh lst year pon ada wat seprise utk dia hehee

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hahaha
bendera merah la kak..
xde adiah kekeee

Nana said... [Reply to comment]

@Alycia
hehe kita pon suke klw org wt seprise

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
hahahhaa..
lucah tp kaber line juga

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
heheh tu la
mmg terharu kan
klw org wat seprise

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
la xcelebrate ke
klw tau bole ajak join skali

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
hehehe
suka wat gini
kasi dia epi

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
heheh wat la
mana tau nanti dia plak wat kt ko

Nana said... [Reply to comment]

@Cho Zila
hehe mcm2 bole kak...
simple2 pon xpe
janji seprise

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
hahaha
tu la nye
bese muke serius je kan

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
heheh bese2 je
tu pon sebab makan ada org sponser
tu la yg jadik happening kot

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

so sweeeeettt la kamu nana.. =)
abes tu mlm tu nko dpt adiah tak?..
hahahahah

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

hepi belated bday to amrul..sweetnye laki bini nih suka main seprais2x..kan best klu papa zara pon mcm tuh..uhuk3x..

Nana said... [Reply to comment]

@?Leily|Ummi Alya Husna?
hahaha
xdapat la
pasal bendera merah kekeee

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
hehehe
tu la
ktorg mmg jenis suke membalas seprise hahaa
ni dah kena kan amrul
thn depan mesti dia kenakan kita plak ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...