MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 5, 2011

singgah teluk cempedak

on the way balik KL tu kami singgah dulu kat teluk cempedak...tak lama pon..sebabnye elok je amek gambo 40-50 keping tetiba ujan turun...dah la memasing jauh kat area batu2 tu..jenuh seme berlari nak ke tempat redup...akibat terkena ujan ni la damia demam sehari lepas sampai KL.

mula2 tu ingat mcm tak nak singgah je sebab on the way ke TC cuaca masyallah..terik gegila punye rasa nak terbakar...( bak mata mama kak maria tu baru panas donia..hahaha amek ko...panas akhirat nanti mcm mana la kan) sempat la juga singgah kedai2 juai souvenir kt tepi2 tu..rembat 3 ketol FM telok cempedak, bez btol oliday kali ni sebab aku dapat rembat 3 FM dari tempat yg berbeza, aku ada bli 6 FM cherating, 4 FM terengganu & 3 FM teluk cempedak...untuk sape banyak2 tu?? he..untuk salah sorang daripada korang yg bertuah la..tunggu...

ok la meh layan gambo2 kami yang last dari percutian ke cherating..abes dah..cite2 oliday kat cherating...









Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

32 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

nana, gmbr ramai2 atas batu yg berdiri tu mcm tugu je..menarik!hikhik

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

semua gmbr cun :) yg pic damia and bubbles tu sgt cute!

watyz said... [Reply to comment]

wa..byk nye FM. nak gak satu!!!

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

seme gamba cantik2...
mak kwn nana tuh spotingla...
siap lompat2 jgk... hehehe

GoJeS said... [Reply to comment]

cumey jek mama kak maria pun lompat jugak...tgk gmbo nana byk laut, rindu plak ngan laut;)

akiratoriza said... [Reply to comment]

sukee tgk gambar yang banyak2 n3 g cherating semua tu.. cantik lah... erm gn kamera baru kan harus cantik kan.... hihihi..

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

BESTNYER....lama xgi cherating....

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

tetiba rasa rindu nak bercutii ke pantai

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..cantik2 la picture nie sis..=)

lia said... [Reply to comment]

gmbr korg mmg meletups la....

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

adoii,puas hati tgk gambar korg cuti2 nih..sporting gile sumer lompat2!

Ya ALya said... [Reply to comment]

bestnyer......terhibur hati tgk semua pic ni......

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

beb,
gambo cik damia men buih terbaeeekkk.. =)

mama tisya said... [Reply to comment]

nk 1 FM..hehehe...wah siap lompat pki hbag

Gieyana said... [Reply to comment]

mmg nmpak happening uols..jenjalan camni mmg santai kan..:)

InaAchik said... [Reply to comment]

minggu depan nak gi lah jugak Teluk Cempedak ni... ;)

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
hahah yeke
mcm tugu ek xpasan lak hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
tq mz..pic tu deah yg amek

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
haaaa klw nk kena tunggu

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hahah tau xpe kak
mmg sporting gile

Nana said... [Reply to comment]

@GoJeS
heheh kan
mmg sporting abes

Nana said... [Reply to comment]

@akiratoriza
hehe..
kalau guna kamera lama pon lawa juga tp kena edit2 skit la hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah
aku ni pes time jejak tau

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG
bezz releasse tension rasa

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
tq ifa.

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hehe mekaseh

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
bab lompat tu mmg wajib wei
kat mana pon mesti aksi tu ada heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya
hehe yeke..

Nana said... [Reply to comment]

@?Leily|Ummi Alya Husna?

tu deah yg amek tu hehee

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

tunggu,,,heheee

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
tu la pegi plak ngan pangai sme pening2 haha seme gile3 belaka

Nana said... [Reply to comment]

@InaAchik
bezz aku suke beb
sebab ada port batu2 ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...