MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 25, 2011

superMOK rancangan baru ganti superMAK

korang suka nengok supermak tak?aku tengok gitu2 je..sebab kadang2 tu keluar xsempat nak nengok, tp klw aku ada kt umah mmg damia minat la nengok cite ni..xleh tukar channel lain...tapi isnin lepas dah abes kan cite supermak??

tapi xpe...sebab ada rancangan superMOK yang ganti rancangan supermak, minggu depan kuar tv, nak tgk poster dia tak

 *
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ni la dia superMOK hahaha..deah jahat buli aku, aku dok try2 dress deah bli kt BTS ritu, pastu suh aku pakai mask tu, kan dah mcm supermak, tapi ni supermak islamik skit sebab tutup aurat hahaa...bengongnye deah senak perut aku time nak snap gambo ni puas tahan gelak tu pasal muka pon mcm tahan kentot je tu kekekeke...
tapi aku memang supermak pon kan...jaga anak sorang2 je..laki jauh..memang super pon..(up diri sendiri hahaa...)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

LOL :) cutenya entry ni :)

mama tisya said... [Reply to comment]

klakar la..supermok...hehehe..nmpk diah dlm cermin

fazilzura said... [Reply to comment]

walaweiiii ... dh cm superwomen dh hang ..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

muahahhahahaahahaha...putus urat kentot aku..adeh..

SyaNa said... [Reply to comment]

hahaha cute la superMOK

shidasyakirin said... [Reply to comment]

supermok tgh tahan gelak..muahaha

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

hahahhaha kelakar sakit perut gelak...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

superMok ni memang real versi sebenar mak2 kat malaysia hehehehe

Ya ALya said... [Reply to comment]

supermok yg pasti glamer ni...heheheheh.......tahan gelak yer.......

Nur-nba said... [Reply to comment]

Nice entry.. Cantik header baru Nana..

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

hahaha.... geli ketiak akak tgk gambo superMOK... muahhhaaaa....

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

bolehlah kira supermak lah=)kelakar gambar..takder kejer lah2

tiefazatie said... [Reply to comment]

heheh...sis2..ada2 sj

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...