MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 3, 2011

suria beach resort cherating

jumaat lepas kami rombongan BFF ke cherating tapi falsya tak join sebab last minit xdapat cuti...mula2 plan 6 orang semenya..last2 tinggal 4 orang je..deah ajak geng baru kitaorang kak maria yg juga opismate deah.perjalanan dari KL ke cherating amek masa 2 jam 1/2 je..mcm xcaya hehe..sebab si nana kata klw g cherating bese 4 jam..berdesupp kak maria bawa honda crv dia..mana tau cepat sampai..tapi bawa steady je xde pon meracing..alhamdulillah..selamat sampai wlpon masing2 tak caya perjalanan 2 jam 1/2 je hehe...

kami stay dekat suria beach resort,kitorang booking masa ada promo kat groupon itu ari..normal price dia RM170++ kitorang dapat RM120.ok nak komen pasal hotel, hotel dia sangat aman dan damai sebab hotel ni hotel yang paling atas sekali kt cherating tu, kira klw kuar dari simpang otel 10 minit gitu dah masuk kemaman. bilik dia sangat luas..kot kalau nak bawa toto bentang tido pon muat la lagi 4 orang.sangat dekat dengan pantai, kira memang rekemen la hotel ni kalau ada sape2 yang nak duduk.










25 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

kalakar gmbr nenek damia..spek saper die pki tu??mesti happening agenda bachelorette party..nk2 theme merah itam..so postponed wt kt kl la ye

Gieyana said... [Reply to comment]

bestnyer trip cmni kan...aku dok nk p x dpt2 lg..cuti x der n jauh nk drive..my friend a.k.a my exboss ada la kt Impiana tue..nnt kalau ada peluang leh p..:D

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

wowieee cuti2 mesia..best kalo dpt gi ngan kwan2 mcm ni..

watyz said... [Reply to comment]

best nye cuti2 bersama kawan2 kan... :)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

sonot bercuti dgn bff...
byk ker borong kopok lekor??? hehe...

takde kesempatan nak jmpa kan nana???
hr ahad pon akak masih di kemaman...
pastuh byk agenda jgk...
klu tak mesti blh jmpa... huhu

amiey lee said... [Reply to comment]

huhu aku ni bila la plan ngan memeber2 nk berjaya masing2 busy kemainnn

mama rifQy said... [Reply to comment]

wahh..nak buat party rupenyeeye..lenkali leh buat ye..

notti netti said... [Reply to comment]

eeh sampai ke cherating haaa..best ooo...nana nak mintak tolong tya satu benda leh?..nana tau tak pasal ukuran badan corset pb ni?

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

kitorg mase cuti2 ganu pon stay sini gak! wahh, happening weh gath korang

eB ezrin said... [Reply to comment]

wah ader BP? x pernah gi... hu3

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Bestlah yang.. Teringin nak g cherating jgk.. Adoi!! Bila lah nak merasa sampai sana.. ;(

syanasaid said... [Reply to comment]

happening la korg ni
suke aku tgk

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
damia pakai spek si nana hehe
ahh tu la
wat kt kl la nanti

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
impiana bez gak sebab dia btol2 tgh cherating

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
sekali sekala merasa la oliday ngan kwn2 heee

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hehe beli 10 hengget je
bli makan kt situ lagi makan smpai puas pastu pekena satar sedap wehh

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
tu la..plan xmenjadi

Nana said... [Reply to comment]

@notti netti
alamak nett aku tak tau la pasal ukuran tu
aritu bli kt kawan bole tanya dia klw nak

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
hehe tu la dekat sgt dah ngan ganu kan

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
apa bp tu?hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
sonok tp skejap sgt rasa xpuas

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
happening yg pening hahaha
seme gile2

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah bestnya pi ngan kengkawan...posing sakan masing2

mama rifQy said... [Reply to comment]

comey je damia posing ala2 macam nenek

tiefazatie said... [Reply to comment]

bestnya..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...