MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 6, 2011

surprise bachelorette party!

date : 5 October 2011 (rabu)
time : lepas magrib
venue : rumah deah
theme : black + red
tetamu : BFF

diatas tu segala details pasal surprise bachelorette party yang ktorg buat untuk bride to be falsya, sebenarnya deah nye idea seme ni..aku tolong beli belon & crown tu je kt greast eastern mall, g bli belon yg isi helium gas tu 5 biji RM13 sekali on the way nak naik umah deah meletop plak satu belon itam tercocok kat payung aku..hehe..sayang btol..

tema nye plak kaler itam merah, aku memang xde baju warna merah..terpaksa beli baju baru haha...2kali event ngan BFF ni aku terpaksa bli baju baru sebab nak ikut tema nye pasal...pes time ni aku pakai dress panjang rasa diriku sangat gomok!, damia plak xde suar itam, pinjam anak buah aku nye suar itam haha..xsempat nak g carik lagipon jarang jumpe jeans budak kaler itam lah

aku sampai awal umah deah siap2 apa yg patut, pas magrib tu deah plak nak tlg makeup kan aku..kalau ikut kan aku nak pakai bedak je..deah g tau falsya ada game je..hehe kata seprise kan...sampai je falsya kt umah deah ktorg dah berdiri siap2 ngan belon & deah ngan selempang bride to be ala2 miss world tu...sekali falsya toleh je..."hey..apa ni....yallah korang..terharu aii..." hahaha..lawak je..tekezutt dia.

makanye aku bertindak sebagai phoyographer sementara deah menyarungkan selempang bride to be..pehtu sarung kan dia nye crown yg ciap ada veil lagi dah mcm mizz world hehe...ok..ni baru satu bab kitorang seprise kan dia..banyak lagi peristiwa di sebalik bachelorette party ni...lain2 cite bakal menyusul kendian..

satu je la xbez..si nana keding tak dapat join sebab last mnt kena g pilah ada urusan keje...klw ikut aku nak kensel je..tunggu seme ada..tapi nana suh proceed je..sebab takut kalau postpone ada plak yg ada hal la, xfree la..jadi majlis diteruskan tanpa nana..sian dia..

ni segala peralatan majlis & hadiah utk game & lucky draw

kad untuk falsya
 ucapan ringkas dari BFF to falsya & wan
 damia setia menunggu bride to be
 ting tong...falsya dah tekan loceng, deah dah standby ngan selempang miz world dia tu hehee
 falsya masuk & tros kunci grill
 sekali dia pusing....
 serprise!!!!
 dah mcm mak andam dah deah tolong pakai kan crown
 ok dah siap2 dah pakai crown & selempang bagai
 terharu baca kad dari ktorg
ok bab serpise dah settle....next? apa ek?

32 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

wahh...sorang lagi bakal ikut jejak langkah ko ye nana...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bestnyer....

ieda said... [Reply to comment]

syoknya ..
sungguh bermakna nie :)

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Tahniah pd bakal pengantin.. ;))))

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sweet......mesti dia suka...best!!

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg meriah..sure terkejut & terharu bride to be

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

sgt besh bila ada org buat surprize :)

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhh bestttttttttt

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

syioknyaaaaaaaa dpt seprise cenggitu..mesti jd kenangan plg best..kem salam kt bride to be tu ek

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah!comel gle!sweet la sis..hee

akiratoriza said... [Reply to comment]

wah bukan lelaki jek ada bachelor party kan tp wanita pun ada gak.. sonok tgk...

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

wah..bestnyer.. xpernah merasa..huhu

Nana said... [Reply to comment]

@?cikmOt?

3 orang sebenarnya
tp paling sekat sorang ni la
thn depan gl 2

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
heheh mmg sonok gelak xingt dunia

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
tu la mesti dia ingt smpai mati hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
lmbt lg bulan 11 heee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
heheh terharu katanya

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hahah tu la
maunye tak terharu tiba2 kena seprise

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
heheh kan?tu la
kita suke wat seprise kt orang
apatah lg klw org wat seprise kt kita

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
heheh kecik2 pom meriah

Nana said... [Reply to comment]

@e.l.i.z.@
tu la mesti dia ingt smpai bila2
ok nanti kita smpaikan

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie
hehe sweet kan

Nana said... [Reply to comment]

@akiratoriza
eh mana bole laki je ada bachelor party hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah
hahah sama la kite

SyaNa said... [Reply to comment]

best gile!!!

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaaa bestnye ade bachelor party..hikssss..

Myra Jay said... [Reply to comment]

Wahhh bestnyer dah besar2 pun dapat seprise lagi dari kawan2.. :)

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa

tu blom masuk part game lagi
lagi gile hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]
aku gak tak merasa hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
orang besar la bese dpt seprise ehhee
budak2 bukan reti apa pon klw seprise2 ni

fazilzura said... [Reply to comment]

wah besh nye uols...

mama rifQy said... [Reply to comment]

wah..meriah..nak tengok gambo penuh nana berdresss..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...