MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 18, 2011

terjah Big Bad Wolf Book Sale @ MAEPS Serdang

lepas abes menadah telinga kat the mines amrul ajak g Big Bad Wolf Book Sale @ MAEPS Serdang, sebenarnya aku memang nak ajak amrul g sini sebab jue kata ada buku dora damia yg aku pernah g usah kat kinokuniya rege dalam RM50 lebey kt sini jual RM8 je..buku tu siap ada bunyi2 tu...semangat la ni ingt nak memborong utk damia..

ni pes taim sampai kt maeps ni, maha dulu wat kat sini juga kan?aku x pernah pegi ..beso tempatnye jauh juga la nak menapak dari parking kat dalam dewan pameran...nak masuk plak kena beratur tp nasib baik xlama...masa sampai2 tu ktorg makan dulu la kt pizza hut yang lori tu elok je abes makan ujan turun lebat selebatnya..

masuk je dalam dewan aku tros g kat bahagian children semangat nih nak carik buku damia..carik nye carik sekali xde la...adeh frust btol..mahai tau buku tu kalau kt luar...last2 aku beli juga la..buku princess, dora, mickey mouse utk damia...ye la datang dah jauh2 xkan nak balik saje kan..

nengok baju amrul basah kena ujan time nak lari masuk dewan ni beso btol

buku sana buku sini tp semenye buku bahsa inggeris
 ni klw sape2 ulat buku mesti meroyan seme murah2 rege dia
 ni je la yg menarik utk di sopingkan
 buku2 cite damia
 buku prerfect prince tu dah koyak skit sebenarnya tp xkisah la tebal tu buku tu..menarik rembat juga la dah tinggal 1, buku donald's tu damia sendiri yg pilih sebab ada gambo mickey hehe

bersedia utk soalan teka2 seterusnya...heee..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

kita tk pegi pn...tp adik ipar pegi ada blikn buku AGELINA BALERINA kt tisya,,suka la damia dpt mcm2 buku kartun tu

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best tu...sampai bila ye MAEPS nie?
ramai gak pegi..baca kat blog..

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

pasni mia speaking la tu ngn aku..hahaha

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg bersiap sedia ni dengan soalan ni...

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

kita ni dekat je ngan MAEPS tp tk pnh lah ajak naman..menarik tgk pesta buku ni..smpai bila ek?ke dh hbis?

eB ezrin said... [Reply to comment]

ala, np x ajak? leh jumper... eB selalu gi maeps dolo... furniture expo ;p

syanasaid said... [Reply to comment]

aku bleh xtau ade jual2 buku ni ari tu
frust gile
camne aku bleh miss???
huwaaaaa

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

ni kalo anak2 akak dpt masuk tempat penuh buku camni. berkampung sakan la dibuatnya

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, tu la..aku pun g tp last day tu..mmg x bnyk dah buku yg ada kan...frust rs..thn depan kena g awal2..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

nana gi kul baper ni...?
kite pegi pun time ujan..dlm kul 5 camtu
tak jumpa la pulak ek..
damia best la byk dpt buku
zakwan ni nak cars jek!

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
owh buku tu
ada nengok banyak ada jual murah je RM8 1 mmg giler murah

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
rasanya smpai mgu lepas je kot
xsure

Nana said... [Reply to comment]

@~diAhOntHeblOg~
haha lawak ko tau
aku bacakan buku cite kat dia
dia boleh gelak
pastu dia dok diam2 dlm blk dia buat2 ckp BI merapu hape ntah

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hehe tunggu

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
dah abes mgu lepas rasa
besar gile sale dia ni

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
hehehe
ni sebab singgah2 je ni lepas abes g hotel

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
klw ko pegi masa mula2 lagi gila kot
byk buku bez1 utk iman

Nana said... [Reply to comment]

@?MAMASYAZA?
hahah ramai je berkampung kak
siap bersila2 sambil baca buku

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
kan?tinggal buku tak bez je

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
dalam kul 4 gitu nad
besar sgt la tmpt tu
mana nk jumpe ehe

tiefazatie said... [Reply to comment]

wahhh..best gle!

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

bestnya damia dpt banyak buku baru..tk pegi pon BBW nih..tp klu pegi pon terbyg kompem beli buku anak2 jek..mama die skang dh malas membaca dah..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...