MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 27, 2011

tingin nak bela menatang nih

astaga..entry ni auto shedule ni...tak sempat nak tulis hehe kena edit balik...

cam tingin nak bela menatang ni..nama dia sugar glider, aritu amrul da usha2 kat uptown tapi rege dia mak aii mahainye..RM300 lebey...xkose la plak..kot nanti ada duit jatuh dari langit bole la bli sekor..klw nak tangkap kat hutan mana ada kan?hehhe...

  geram aku nengok comei giler..ni klw damia dapat mau dia kenyek2 ni

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

29 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

mahal gak binatang ni sekitar rm200-300 kalau tak silap harganya

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

musang terbangkan?

watyz said... [Reply to comment]

comel..tp aku takut dia mati kelaparan sbb aku jarang ade rumah. mmg la x ble apa2 binatang pon. ehhehehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

comel..tapi aku geli binatang tecik 2 mcm nie..

Zana Adieyza said... [Reply to comment]

husband zana suka jer tgk sugar glider ni kat pet shop.. zana macam takut cikit nak pegang.. hihihi

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

eeeeeeeee chek geliiiii

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

adehhh... akak geli nak pegang menatang kecik2 gini...
airel pon konpem takut... huhu...

Fadzillah Kamarudin said... [Reply to comment]

geramnyaaaaaa...
ish...
nak bela gak tapi takut mati...
nanges tak berlagu la nanti...


aritu masa mandi kat lata bayu nampak orang tu main2 ngan sugar glider dia...
memang lela amik kalu dia lari masuk utan...
cari sampai dapat...
heheh...

amiey lee said... [Reply to comment]

hee aku tkleh benda yang bergerak2 nih..geliii

eB ezrin said... [Reply to comment]

comel sgt2. tp musti eB x leh bela.. sbb eB hyper allergy ngan kucing... hu3

cik chinta said... [Reply to comment]

teringin jugak nak bela, tapi da ada landak putih sekor..kang rumah jadik muzium menatang eksotik..kena marah pulak

lia said... [Reply to comment]

cute...

tp nmpk dek akak aku, mau d pijak2 nyer sbb ketakutan ha3

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

mahalnyer mak aii.kalau dah beli tetiba mati plak.kuar air mata darah dibuatnyer..tapi sis,mummy golilah nak pegang...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

mahal pastu cerewet nak jaga menatang nie...
tapi comel kan...

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
ahh btol2
300 lebih

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
sugar glider tu nama in bm ke

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hahah sama la
tp bole bw g mana2 pon
org selalu dok kendong

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehe yeke
dah mcm tupai pon ada kan

Nana said... [Reply to comment]

@Zana Adieyza
sama la ngan amrul
g pet shop mesti nk telek menatang ni

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
hahah geli ek

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
heheh comei kak
damia xtakot plak dia

Nana said... [Reply to comment]

@Fadzillah Kamarudin
hehehe tu la
klw ilang ni
mmg nanges la
mahai tu

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
hehehhe
comei wei

Nana said... [Reply to comment]

@eB ezrin
hehe mmg comei
owh ada elergik ek
bahya tu

Nana said... [Reply to comment]

@cik chinta
hehe yg ni bole bawa msk dalam beg dia..
g mana2 pon bole bawa sebab kecik

Nana said... [Reply to comment]

@lia
heehhe cian dia
ko mesti tak sampai ati nk pijak sebab comei

Nana said... [Reply to comment]

@wan nurul hezrina
hehe tu la pasal..mmg mahai tu fikir 2,3 kali nk bli

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
tu la pasal mmg mahal

tiefazatie said... [Reply to comment]

mahal..tp mkn xbyk mana pun..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...