MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 19, 2011

tips jimat diapers

kepada kawan2 yang nak kan tips untuk jimat diapers anak2 sekalian...ada cara baru korang boleh try
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
hehehe...sakit perut aku nengok gambo ni..sian kt bb ni tau...

tak boleh blah komen si reezal hahaha...gelak tersembur air dalam mulut kekeke
korang jangan la wat gini kat bb korang ye..hehehe

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

AYuNG said... [Reply to comment]

nih jimat ke kedekut nih..
ahahaha~~~

Bardboo said... [Reply to comment]

cianla baby tu..huhu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

erkkk?? hahaha ader jugak cam tu yer...kot baby tu nak mengeeng ke, nak meniarap ke, tak pasal2 tumpah habis air kencing tu...huhu

lia said... [Reply to comment]

Weyhhh ni kejam da kekdahnyer hu3

mummy_ayu said... [Reply to comment]

la sian baby tu..sapa la punya keja nie..

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

sabarjerlah..hahaha mmg lawak..cian baby tuh!tapi tu lelaki kalau baby perempuan mcm mana ek nak tadah?

azlin mrs'Hairil said... [Reply to comment]

siot jer sape yg wt mcm tu :P

Rin_Aff said... [Reply to comment]

haha..klako...
tapi kalo gegurl camno?

nursalwa said... [Reply to comment]

siannya kat baby tue

watyz said... [Reply to comment]

x tergamak nak wat kat anak2 aku weh... hahahha

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said... [Reply to comment]

karang cawan tersalah letak kang, ada lak yg terminum airnya sbb ingakat teh o...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

hahahaha....
akak pon nak tersembur air dlm mulut nih gelak....
x smp ati plak nak buat gini kt anak...
hadoiiii... mcm2 hal...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...