MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 13, 2011

upah damia aiskem mekdoning

ari isnin lepas kul 7 gitu deah sms ajak lepak kat mcd setiawangsa...malam tu hajat dihatinya nak diet la konon..sebab lepas dari hari raya haritu aku baru2 je timbang ni ha..tkejut berok nengok berat 58kg! ha amek kan ko..makan je keje kan..PB plak dah lama xpakai haha..so start dari senin tu aku dah sarung la PB balik..sampai ke hari ni...xleh jadi wei..amrul tengah berlumba2 nak kurus tu berlawan ngan aku sape kurus dulu haha...

memandangkan kami nak g tgk wayang ari selasa lepas yang mana damia terpaksa di tinggalkan sebab cite what's your number tu classification nye 18, jadi budak adalahh tidak dibenarkan ye..nengok cite2 18 ni, jadinye ni kira upah untuk damia la..sebab kan kena tinggal hee..seb baik la mak aku sporting dia kata tinggal je damia tu..g la tengok wayang ngan kawan2 ko..see...so sweet kan mak saya hehe...


memasing bz nau la ngan enpon nye
 budak yg bakal di tinggalkan
 rasuah menang, kentang settle la
 pastu dapat plak aiskem mekdoning ada org banje hehe...
haih...aku ni dari mula kawen sampai dah ada anak mcm gini la life aku..macam orang bujang je...xkisah pon nak lepak kedai mamak ke hapa...xde masalahnye..sebab laki jauh...nasib baik juga ada kawan2..kalau tak sunyi gak la aku kat umah tu berdua je ngan damia

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

31 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mcd setiawangsa berwajah br ke??mcm lain je tgk..lama tk singgah

Ya ALya said... [Reply to comment]

tak pe...t laki dah dekat jarang2 lak dapat lepak2 ni.....

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

yela kan laki jauh..takpe...janji ada kawan x da la sunyi sangat kan...kalo sue pon suke kan...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

mak Ayu pun sama jer..kalu balik seremban..nak gie tgk wayang ngan hubby..ok jer tinggalkan tapi jarang2 la....and kena gie tgk time diaorg tido..sbb sat lagi laju jer Ian pun nak follow..unless cite yg sesuai ngan dia... :-)

watyz said... [Reply to comment]

waa...baik nye suapan... ekekekkk

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhh asyikkk mkn eskrem

Mama Gee said... [Reply to comment]

suami izinkan takde masalah..pandai2lah kita bawak diri kan?

CIK JATT said... [Reply to comment]

bestnya. saya pulak lepas kawen ni, life memang ngan family jer. kadang2 tu teringin gak nak kuar dating ngan cik abang jer, tapi tak tau nak tinggal anak kat sape

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

sedapnye damia makan eskrem mekdoning tu, hehe...
naseb baek ade kengkawan kan nana..
at least ada gak aktiviti yg bleh dibuat..
jgn smpi lupa laki udah, haha!

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

ok ar kuar dgn kwn2...
bkn ke mana pon...
lgpon damia pon dah beso....
betul kata nad tuh...
jgn smp lupa laki udah... hahaha...

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

sama macam akak, sekrg ni sebelah mlm dah tak makan nasi, nak kurus ckit, badan makin membulat sekrg ni

Cute MuM said... [Reply to comment]

untunglah nana ada kawan yang boleh ajak lepak..
uyun kalo aima takder, memang dok umah jerlah..
sebab tue kami selalu keluar bertiga..
aima kalo ada kerja kat luar pon, mesti nak ajak kami..

Ana Farhana said... [Reply to comment]

double cheese burger satu... sedap!

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

ahh dah renovate aritu tutup kejap
baru je buka blk ni

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya
hehe klw laki dah dekat
mmg xkuar la kot lepak mcm ni hehee

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
tu la..
time gini la la gunanya kwn ramai2
bole lepak sana si ni ehheee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
heheh kita lak klw amrul ada
mmg xbole tinggal la damia
dia suh bawa juga
kwl tgk wyg mesti cite yg damia bole masuk

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
hahahha
gitu la nak bodek

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
pastu mak dia juga tukang ngabeskan

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Gee

btol2
ingt batas sudah la

Nana said... [Reply to comment]

@CIK JATT
hu kita ni lak
klw asben blk kl
mmg xde nye dia nk kuar dua2
mesti bawa anak skali

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
tu la..
klw tak dok umah je la kejenya
eh laki mana bole lupa..hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
saya kuar2 pon xde blk lambat
hehee
klw blk lmbt pon xkisah sebernya
laki xde kan ehee

Nana said... [Reply to comment]

@?MAMASYAZA?
sama la kita..
dah takut nengok timbang

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

ada kelebihan & kekurangan masing2 kan
kita ada kawan tp suami jauh
uyun xde kwn tp suami dekat
tu la dia..

Nana said... [Reply to comment]

@Ana Farhana
adeh dah lama xmakan dabel cheese

atty's said... [Reply to comment]

kty pun lps raya ni , berat ada naik..huhuhuhuuhu

Myra Jay said... [Reply to comment]

Best la walau dah kawen still leh enjoy dengan kawan2..


Myra dulu kawan2 ada p bercuti, tp en suami tak izinkan p...huhuuu, sedey :)

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

adeh tau xpe kak..
raya ritu makan je tau
sekali timbang amek

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
heheh xpela..
mesti ada sebab dia xkasi kan
akk ni suami xkisah sebab dia xnak kita sunyi tu dia kasi je

Cik Bambam said... [Reply to comment]

kita lak wpon bujang mlm2 still xleh keluar.. kang dah kawen cam mana pon tak tahu.. ngeheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...