MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 17, 2011

voucher secret recipe utk korang, soalan nye...



nak tau voucher ni? aku banje korang makan kek SR
soalan nye.........
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
1+1 bape??
hahaha..tipu je..soalan tu damia pon tau jawap. jangan marah ye..kita gurau2 dia malam isnin yg mulia ni..
saba la darling2...esok aii kasi soklan ye..siap sedia esok ye..aku xmau buat lama2 so korang kena alert la..mayb aku wat dari pagi ke petang ke je,or malam ke?ikut suka aku la..
yang pasti style aku suka kasi soalan senang2 je xyah nak wat karangan, xyah nak wat entry segala...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

SoLy SoLicious said... [Reply to comment]

nak2..*angkt tangan..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

x sabar nak join

QUEENPINK said... [Reply to comment]

queenpink tak sabar nak join

lia said... [Reply to comment]

Alaaaa mesti aku x dpt join... Masih @ kedah, dpt online dr tepon jer hu3

mama tisya said... [Reply to comment]

tgu soklan esok..hehehe

ieda said... [Reply to comment]

wah2 .. seronok nie
banyak tul nana menang nie :)
tahniah dan syukur bila dpt di kongsi bersama kan :)

~diAhOntHeblOg~ said... [Reply to comment]

xdpt pon aku ni.. :((

fieda said... [Reply to comment]

nk join jgk..

Miss Zuera said... [Reply to comment]

tak sabar !!

tiefazatie said... [Reply to comment]

haha..sis2..adui la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...