MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 31, 2011

warni warna beday party yushua

lama gile baru nak update kisah beday yushua, minggu lepas ni time cuti deepavali, g beday yushua ngan mamatisya, ni pes time baru kesempatan g beday party anak2 waty, selalu je dapat jemputan tapi masa tu selalu tak free je, beday party yushua ni konsep dia kalerful, memang warna warni abes lah & sangat havoc bila mana geng2 blogger berkumpul

makanan seme sedap belaka,tq watie sebab invite ktorg

candy buffet
damia & tisya baru2 smpai org xramai lg
cuppies & apam polka dot
cheese cake meleleh nengok
kek ni nett yg wat cantek kan?
ni la rupa dalam kek, rainbow cake
 cam bese la..ini budak mmg takot clown, clown tu sampai je tros dia nyorok dalam baju aku hahaha...adoila damia..seb baik aku pakai baju beso ada la ruang nk nyorok, bukan damia je yg takot clown, tisya & aqeel pon takut, aqeel lg kesian melalak2 dia nengok clown tu, tp tu mula2 je la.dh lama memasing dah ok dah
 mmg warni warna abes lah meriah gile
 
clown ni jahat suka nyakat orang, dia plg suka nyakat inspektor sahab haha
geng2 blogger yg ada :
nett, e-car, suziey, mamatisya, mummy ayu, kak aty, ayu setot
bergambo ngan tuan umah watie
 
 

20 ribu orang memberikan idea bernas:

fieda said... [Reply to comment]

wah meriahnya besday party..mmg berwarna warni..

~ana~ said... [Reply to comment]

meriah nya...

ajmal dan aqil pun takut clown..hu3x...

amiey lee said... [Reply to comment]

meriahhh beb..heee

watyz said... [Reply to comment]

meriah nye besday party. penuh warna warni...

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg best nk2 tringat kisah damia nyorok dlm bj tu...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

wahhh bestnyer....

Cik Bambam said... [Reply to comment]

jgn kata budak kecik.. adik kita yg dah umur 22 thn tuh pon smpi skang takot clown! hahahahah

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

gempak betul bezday party diakan..

wan nurul hezrina said... [Reply to comment]

warna warni yang menceriakan=)

syanasaid said... [Reply to comment]

tu mia smp msk dlm baju ko sbb clown tu ke??
hahhaaa

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

huhu..
damia nyorok dlm baju
aqeel melalak..
setot dgn ara?
depa pun tkut clown
mmg main jauh2 la jawabnya..
ahahhaa
tapi sape yer yg dok pasan ara asyik dok pegang kopek aku jer?!
huhu
dlm gmbo ko ni byk no gmbo dia pegang kopek aku kot?!
hihiihih
pastu ade plak gmbo setot asyik dok melantak puff pastry tu
huhuhuh

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

mmg meriah tuh....
warna warni...
klu airel pon konpem melalak tgk clown... huhu

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

alahaii..ade invitation dari waty tp ade kenduri kt bangi,meriah2,besar btol banner nye hah

ieda said... [Reply to comment]

wah2 havoqnya bday party yushua ..
kek dia cantik ..
kalau anak2 akak nak2 zahrien tu suke noo ngan clown x yah cakap lahh berani sungguh :)

lia said... [Reply to comment]

cuppies tu... perghhh meleleh air liur....

Cute Mum said... [Reply to comment]

tertarik dengan kek ada coklat n strwberry tue..
sedapnya...

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

hik3!! lawak tgk anak dara sorang tu duk nyorok blk baju mama dia.. hi3!! kek dia superb le nana.. ;)

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

nyum2..!
sume nmpk melazatkan..!
mmg happening giler..!
eh, nape taknampak aqeel ek?
nmpk ibunye jek

p/s : damia...awat takut smpi lagu tu..?heheheh..lawak la damia ni

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

meriah gileeeeeee...botol candy tu mcm best je..kek rainbow tu mcm best..eh semua best lah hihih

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..happening gle!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...