MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 14, 2011

what's your number - agak lucah tapi lawak

ari selasa g tengok cite what's your number,menang kt cinemaonline aritu, ada 4 tiket semenya, aku & deah menang..last2 wawa kasi dia nye sebab dia xbole pegi...mula2 tu seme kata ok..sudahnye tinggal 3 orang je yang nengok..lagi 3 tiket tu mcm bese kami sedekah kt sape2 yang bertuah kt situ...deah bagi ada budak student korea & budak arab, suka 3 orang budak tu dapat tiket wayang free...

patut la. cite ni 18 dia nye rate agak kotor la cite nye..sikit2 pasal seks..tapi sebab kami sebab yang menengok ni seme dah tua bangka kan..xpe la..hehe...

cite ni mengisahlan ally ni dah pernah tido ngan 19 orang lelaki, dia rasa dia ni teruk la sebab dia ada tengok dalam magazine purata sorang pompuan tido ngan laki 10.5 tu dianggap dah tinggi..dia ni 19, sekali satu hari dia bertekad nak jejak balik bekas2 pakwe dia yang dulu2 konon2 dia dah janji ngan kawan2 dia...dia akan kawen dengan lelaki yang no ke-20 dia tido...

tu la dia jejak balik boypren lama dia dengan bantuan jiran depan umah dia collin, dalam masa dok mencari bekas2 boypren dia..diorang ni dalam tak sedar dah jatuh cinta antara satu sama lain...ok la..cite ni lawak tapi lucah sket
tq cinemaonline

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

hehehe,citer lucah2 sket dan kelaka blhla layan ilangkan stress ;p

mama tisya said... [Reply to comment]

kalo berdua ngan hubby bole lyn citer ni tp kalo bw tisya kena cr citer lain

~ana~ said... [Reply to comment]

erm..tgk dgn en suami ok la kan...:)..tp anak2 aku nak letak mn...

n a d e a said... [Reply to comment]

ish ish..
aku budak bawah umur..
tak sesuai tgk ni
hahaha ;p

atty's said... [Reply to comment]

mcm besh je citer ni..nak ajak along ar nengok

watyz said... [Reply to comment]

lucah??? oh tidakkk... ekekekk

Cik Bambam said... [Reply to comment]

ohhhh..kita baru donlod citer nie semalam kak.. savingg~ hahaha.. kot ada tix terlebih..roger2 lar ai pulak..ngeheheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...